Home Megjelenésre várva Megjelenésre várva: Paige McKenzie – Megkísértés

Megjelenésre várva: Paige McKenzie – Megkísértés

A Gabo Kiadó jóvoltából itthon is megjelenik Paige McKanzie debütáló regénye, a Sunshine: Megkísértés. Ha az írónő neve, vagy a könyv címe ismerősnek hangzik, az bizony nem a véletlen műve!

Weinstein-Books-Haunting-Sunshine-Girl-Stream-Con-NYC

McKenzie a Youtube egyik elismert sztárja, a videózást bő hat éve kezdte, azóta 469 ezer feliratkozója van, a videóit 245 milliószor tekintették már meg. A csatornáján fut a The Haunting of Sunshine Girl sorozata, és bizony a regénye is eme websorozat alapján készült.

Már két Sunshine regény is megjelent Amerikában, a legutóbbi most márciusban. A műveket Paige nem egyedül szerzi, hanem Alyssa Sheinmel társaságában.

További jó hír, hogy a websorozat és a könyv mellett még tovább bővül a Sunshine univerzum, ugyanis a hírek szerint érkezik a film is, legalábbis erről számolt be a The Hollywood Reporter.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be a regényt -15% kedvezménnyel! *

PM_Sunshine.indd

No és miről is szól a regény? Íme, a fülszöveg!

Nem sokkal azután, hogy Sunshine Griffith megünnepli a tizenhatodik születésnapját, édesanyjával, Kattel a napos Austinból a ködös, esős Washington állambeli Ridgemontba költöznek. Bár Sunshine örökbefogadott gyermek, mégis igazi bensőséges, anya-lánya kapcsolat van köztük Kattel. Az új otthon azonban olyan sötét és megfejthetetlen érzéseket vált ki Sunshine-ból, amelyekkel nem tud megbirkózni. És bár Kat látszólag nem vesz róla tudomást, Sunshine jól tudja, valami nem stimmel a házzal…

A Ridgemontban eltöltött első éjszakán Sunshine apró léptek neszezésére ébred, majd egy kísérteties gyermeki kacajt hall. Másnap mintha minden még félelmetesebb lenne. Kat meg van győződve arról, hogy csak a képzelete játszik a lánnyal. Hogy bebizonyítsa, Kat téved, Sunshine fotókat kezd el készíteni, abban a reményben, hogy dokumentálhatja a házban portyázó természetfelettit. Az új iskolában összebarátkozik Nolan Fosterrel, a a kedves – bár kissé könyvmoly – osztálytársával, akit szintén érdekel a fotózás, és hasonlóképpen érdeklődik a szellemek világa iránt is. Nolan felajánlja Sunshine-nak, hogy segít felderíteni, mi folyik a házban.

De amit felfedeznek, jóval több, mint amire számítottak. Sunshine rádöbben, hogy a szellemek az anyját és őt is veszélybe sodorhatják, és az is világossá válik, hogy minden, amit a múltjáról eddig tudni vélt, óriási tévedés.

Az elragadó Paige McKenzie a The Haunting of Sunshine Girl című YouTube-sorozat sztárja végre könyv formájában is hallatja hangját.