Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Jasinda Wilder – Zuhanok beléd

Hát ez egy érdekes élmény volt. Nehéz erről a könyvről nyilatkozni, mert egy részem nagyon szerette és élvezte minden egyes pillanatát, a másik viszont néhol csak értetlenül meredt előre, és azon agyalt, hogy miért nem lett kihozva ebből a regényből a maxim. Mert sokkal jobb is lehetett volna, de szerencsére így sem volt rossz. Nagyon könnyedén olvasható, és alapvetően szórakoztató is.

zuhanok_beled

A történet főszereplője Nell, és a legjobb barátja, Kyle hosszú évek sóvárgása után összejönnek. A boldogságuknak csak egy baleset szabhat véget. Kyle halála után Nell találkozik a fiú bátyjával, Coltonnal, akibe lassan kezd beleszeretni, de a gyász és a bűntudat, miszerint azt hiszi miatta halt meg Kyle, mindennél erősebbnek tűnik.

A regény legnagyobb erőssége kétség kívül a gyász leírása és Colton múltja. Tehát a fájó, nehéz dolgok utáni felgyógyulás. Nagyon mélyen érintették a témát, és kifejezetten szerettem, ahogy Nell önmagával viaskodik, ahogy elfojtja az érzelmeit és szó szerint mindent megtesz, hogy ne fájjon. Mindemellett Colton múltjában is akadnak olyan momentumok, amikor a szívem összeszorult, amikor elmesélt olyan pillanatokat az életéből, amire még gondolni is borzasztó.

Ahogy én elképzeltem: Colton | A fotón: Nico Tortella
Ahogy én elképzeltem: Colton | A fotón: Nico Tortella

Egy dolgot viszont nagyon sajnálok: nem éreztem az átkötést. Nem ismerték egymást korábban a karakterek, két év telt el az első, és a második (majdnem szexbe forduló) találkozásuk között. Kimaradt valami nagyon fontos érzelmi szakasz, amit nagyon hiányoltam a történetből. Mert megvolt a szuper eleje és a szuper vége, de az átkötés valahogy nem működött számomra. Persze ettől függetlenül élvezhető és szerethető a regény, csak valahogy kimaradt a lényeg.

Olvasás közben megannyiszor elgondolkodtam azon, hogy vajon Kyle vagy Colton mellett szerettem jobban Nellt. Colton múltja ellenére az én szívemet Kyle jobban elrabolta, imádtam a csupaszív, kissé botladozó kedves srácot, és az ártatlan tiniszerelmet. Colton mellett Nell teljesen más volt, és ez így jó, mégiscsak évek teltek el, Nell már felnőtt nőként lépett az új kapcsolatba. Viszont amikor Colton és Nell együtt zenéltek, és a dalokon keresztül kommunikáltak egymással, na ott egy-egy pillanatra megingott a „Team Kyle„-hitem. Persze, tudom, felesleges „teamekről” beszélni, hiszen szegény Kyle…

Ahogy én elképzeltem: Kyle | A fotón: Austin Butler
Ahogy én elképzeltem: Kyle | A fotón: Austin Butler

Értékelés: 6/10

A Zuhanok beléd egy kemény érzelmi hullámvasút, és egy olyan történet, amit egyáltalán nem bánom, hogy megismerhettem. Sajnos hiányzott belőle az átkötő szakasz, amitől teljesebbé vált volna az élmény, de így sem panaszkodom. Kyle és Nell kettőse és Colton múltja, illetve a gyász kezelése mindenért kárpótolt.

Hogy tetszik a borító? Figyelemfelkeltő és jó a tipográfia is.

Kinek ajánlom elolvasásra? Szigorúan 18 év felettieknek. Nagyon komoly szexleírások vannak benne, emiatt felnőtt olvasóknak javaslom a könyvet. Az erotikus történetek kedvelői szerintem ezt is imádni fogják!

JASINDA WILDER – ZUHANOK BELÉD – BLOGTURNÉ

 • Hazánkban a könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelent meg a nagysikerű Falling into you – Zuhanok beléd című new adult könyv.  Történet a szerelemről, elvesztésről és újrakezdésről, támaszról és emberek közötti kapcsolatokról. Nyolc blogger, nyolc állomáson mesél a könyvről és ha velünk játszol, tiéd lehet az egyik példány!

  zuhanok-beled

 • Ezúttal könnyű feladatotok lesz!
  Egy közös van bennünk, szeretjük a romantikus könyveket. Mostani játékban különböző new adult könyvekből olvashattok idézeteket és ez alapján kell kitalálnotok, melyik könyvből van.

  Úgy veszem észre, a világegyetem alaptörvényei közé tartozik, hogy ez előtt a pasi előtt hülyét kell csinálnom magamból minden adandó alkalommal. És a testvére előtt is.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js