Home Hírek Tovább él a Vámpírnaplók-univerzum a tévében! Jön a második spin-off, a Legacies!

Tovább él a Vámpírnaplók-univerzum a tévében! Jön a második spin-off, a Legacies!

Na ez az, amit sokan talán nem hittünk volna el! Ugyanis a Vámpírnaplók-univerzum még mindig él a The CW-n. A 2018/19-es évadban pedig jön a harmadik sorozat az univerzumban!

A The CW ugyanis a napokban rendelte be a Legaciest, amiben immáron a tinédzser Hope Mikaelson lesz a hősnő, akit Danielle Rose Russel alakít. Ő már a The Originals 5. évadában is feltűnt, zseniális a kiscsaj.

A Legacies helyszíne a természetfelettieknek létrehozott bentlakásos iskola lesz, amit anno még Caroline és Alaric hozott létre. A Legacies pedig azt mutatja meg, Hope miként bizonyít az iskolában.

Russellen kívül itt lesz még Matt Davis is, mint Alaric, és az iskola egyik tanára. Sőt, Alaric ikerlányai is szerepet kapnak majd. További főszereplők: Quincy Fouse, Jenny Boyd, Kaylee Bryant, és Aria Shahghasemi.

És akkor adódik a kérdés: felbukkannak-e a Vámpírnaplók-univerzum további karakterei is a sorozatban? Szerintem minden esély megvan rá, hiszen a The Originalsban is szerepelt például Tyler, Caroline, Stefan és még Nina Dobrev is benézett egy részre. Bízzunk benne, hogy a Legacies-ben is találkozunk ismerős arcokkal.