Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hamupipőke három kívánsága – Új film a magyar mozikban!

Ugyan nem a Hamupipőke a kedvenc mesém, de valamiért a feldolgozásait nagyon szeretem, így kifejezetten örülök, hogy egy újabb Hamupipőke film érkezik a magyar mozikba.

Ezúttal egy 2021-es norvég alkotást nézhetünk meg, aminek a címe Hamupipőke három kívánsága. A magyar mozipremier 2022. szeptember 15-én esedékes.

A fenti trailer alapján egy látványos feldolgozásra készülhetünk, elképesztően gyönyörű tájakkal és jelmezekkel. Bár a történeten úgy tűnik nem sokat változtattak, de néha ez nem is gond, ugye?

A film történetének a leírása: Hamupipőke klasszikus története új köntösben elevenedik meg. A kalandvágyó lányt mindenki szereti a faluban, ám gonosz mostohaanyja lépten nyomon megkeseríti az életét és szolgaként bánik vele. Azonban egy nap találkozik a jóképű herceggel, akinek apja parancsára feleséget kell választania magának egy nagyszabású bál keretein belül. Hamupipőkét nem engedik el a bálba, ám birtokába kerül három varázsmogyoró, amellyel megváltoztathatja sorsát. Ekkor veszi kezdetét a varázslatos kaland.