Home Hírek Lehet egyszerre két embert szeretni? – Jön a Könyvfesztiválra Abbi Glines új...

Lehet egyszerre két embert szeretni? – Jön a Könyvfesztiválra Abbi Glines új regénye

A Dream Válogatás ma tette közzé a jó hírt, hogy már a Könyvfesztiválra kiadják Abbi Glines új regényét, ami az As She Fades címet viseli. Magyar cím még nincs, de javaslatokat ide kattintva fogadnak 🙂 Alább megtekinthető a fülszöveg.

Abbi Glines – As She Fades

A középiskolai érettségi éjszakáján Vale McKinley és barátja, Crawford szörnyű autóbalesetben szenvednek, és a fiú kómába esik. Pedig közösen tervezgették a jövőt. Együtt. Ehelyett Vale minden napját a kórházban tölti, remélve, hogy Crawford felébred.

Slate Allen, Vale testvérének főiskolai barátja, haldokló nagybátyját látogatja ugyanabban a kórházban. Amikor Slate és Vale találkoznak, első perctől fogva vonzódnak egymáshoz. Vale megpróbálja figyelmen kívül hagyni az érzéseit, de nem tud közömbös maradni a jóképű Slate iránt. Lassan barátság szövődik kettejük között.

Ám egy nap Crawford felébred… és nem emlékszik Vale-re és a kapcsolatukra. Vale szíve összetörik, és nem marad más választása, mint hogy otthagyja a főiskolát és továbblépjen. De ez nem valósulhat meg, mert Vale és Slate története váratlan fordulatot vesz.