Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott az Egyetlen szerelmeim

Még idén ősszel megjelenik Taylor Jenkins Reid (Evelyn Hugo hét férje) új regénye, az Egyetlen szerelmeim. Ez a kötet azért is különleges, mert film is készült belőle, amit idén mutattak be az amerikai mozik, lásd az alábbi előzetesen.

A magyar borító és fülszöveg is megérkezett már, ez alapján egy igazán kivételes és felejthetetlen történet vár ránk.

Taylor Jenkins Reid – Egyetlen igaz szerelmeim

*Emma Blair huszonévesen feleségül megy a gimnáziumi szerelméhez, Jessehez, és maguk mögött hagyva az otthonukat és az otthoni elvárásokat, kitalálják a saját életüket. Belevetik magukat az utazásba, élveznek minden boldog pillanatot, megragadnak minden izgalmas kalandot.

Az első házassági évfordulójuk napján Jesse éppen a Csendes-óceán felett forgat, amikor nyoma veszik a helikopterének és neki is. Azt hiszik, meghalt.

Emma, szakítva addigi életével, hazaköltözik, és megpróbál újra magára találni. Évekkel később, már túl a harmincon, összefut egy régi barátjával, Sammel, és újra szerelmes lesz. Amikor Sam eljegyzi, úgy érzi, újabb esélyt kapott a boldogságra.

Egészen addig, amíg fel nem bukkan Jesse. Kiderül, hogy életben van, és alig várja, hogy végre hazajusson hozzá. Emmának, akinek ettől a pillanattól fogva nemcsak egy vőlegénye, hanem egy férje is van, mélyen magába kell néznie – ki is ő valójában és mire vágyik? –, miközben semmiképp sem szeretne fájdalmat okozni azoknak, akiket szeret.

Ki az ő egyetlen szerelme? Mit jelent tiszta szívből szeretni valakit?

Emma tudja, hogy a szívére kell hallgatnia. Bár értené, hogy az mit súg neki!*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)