Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

The Graham Effect: Off-Campus főszereplő gyerekéről szól Elle Kennedy új regénye

Elle Kennedy nagy örömünkre elindítja a második Off-Campus spin-off sorozatot, ami a The Graham Effect címet viseli, és Amerikában 2023. október 31-én fog megjelenni. Magyar megjelenésről ilyen korán még nincs hír.

Az író a mai nap leplezte le a borítót, ami rajzolt lett, akárcsak az újabb Kennedy könyvek. Nekem ez most nem tetszik annyira, sajnálom, hogy nem maradt meg az Off-Campus/Briar U stílus, de hát, úgy tűnik Kennedy nagyon a rajzolt borítók irányába mozdult el.

Jó ideje találgatttuk, hogy a The Deal – Az üzlet főszereplőjével miként lesz kapcsolatban a The Graham Effect, ha már a név benne a címben. Nos, Elle Kennedy ma a fülszöveget is megosztotta, amiből kiderült, hogy Hannah és Garrett lánya, Gigi a főszereplő!

Nagyon örülök ennek a megoldásnak, és remélem a többi részben a többi Off-Campus páros gyerekei is feltűnnek majd, mert tuti, hogy az új generáció is imádnivaló lesz. Pláne mert feltűnnek a „szülők” is. (De fura így gondolni Garrettékre :))

A fülszöveget megpróbáltam lefordítani magyarra, nem lett profi, de ebből azért láthatjátok, hogy miről fog szólni a könyv. Íme!

Elle Kennedy – The Graham Effect

Gigi Grahamnek pontosan három célja van: bekerülni a női jégkorong válogatottba, olimpiai aranyat nyerni és kilépni híres apja árnyékából, amihez viszont javítania kell a háló mögötti játékán, amihez szüksége van Luke Ryder segítségére.

Ryder 180 centi magas, izmos, önfejű, goromba és pokolian szexi. És még mindig ő az ellenség!

A Briar új hokis társ-kapitányának is megvannak a maga okai. A férfi csapat nemrég egyesült egy rivális programmal, így Rydernek olyan játékostársakkal kell győzelemre jutni, akik gyűlölik egymást. Ráadásul a nyári edzői állás, amire Ryder a legendás Garrett Grahamnél pályázik, elérhetetlennek tűnik, miután a lehető legrosszabb első benyomást teszi a hősére.

Szóval, valójában ez az egyeség Gigivel mindenki számára előnyös. Ryder segít Giginek, hogy bejusson a nemzeti csapatba, Gigi pedig szól pár jót az apjánál az érdekében.

És mi az egyetlen lehetséges probléma? A csontig hatoló, testet-lelket megzsibbasztó kémia, amit megpróbálnak figyelmen kívül hagyni. Veszélyes játékot játszanak, de talán megéri a kockázatot…