Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ha az enyém lennél: Új Rubin Pöttyös a láthatáron!

Még idén érkezik egy újabb Melanie Harlow kötet magyarul. A Ha az enyém lennél két főszereplője Theo és Claire, az alapszitu pedig egy édes klisé: a hősnőnk felbérel egy férfit, hogy játssza el a pasiját egy esküvőn, de naná, hogy beleszeret. Íme az eredeti borító és a tervezett, de nem végleges magyar fülszöveg!

Melanie Harlow – If You Were Mine – Ha az enyém lennél

*Magas, sötét hajú és jóképű, ezzel még nem volna gond, de az a beképzelt vigyor az arcán, a „ki ha én nem” hozzáállás, meg az a hatalmas ego… Nem, köszi! Csak azért fizettem a szolgálataiért, hogy ne kelljen a szinglik asztalánál töltenem az esküvőt. Csak megjátszottuk volna, hogy egy pár vagyunk.

Nem volt benne a pakliban, hogy megcsókol.

Az meg pláne nem, hogy ettől kiugrik a helyéről a szívem.

Az éjjelt sem terveztük együtt tölteni, ami egyébként életem legcsodálatosabb éjszakája volt.

Az egyéjszakás kalandból aztán egy csodás hétvégi elvonulás kerekedett. Még az évszázad legkomolyabb hóvihara sem hűtötte le a forró szenvedélyt. Nem tudok betelni vele: a mosolyával, a testével. Leírhatatlan érzés!

Semmiben sem hasonlítunk. Ő szinte vakmerő, én meg halálra szorongom magam mindenen. Ő ágról ágra száll, én pedig olyan vagyok, mint egy öreg tölgyfa. Theo múltja nem épp feddhetetlen, a pillanatnak él, és bármikor feladja az elveit; én pedig a cserkészcsapat önkéntese vagyok.

De mindez cseppet sem számít, ha a karjaiban tart.

Tisztában vagyok a hibáival. Tudom, hogy a sebei mélyek, hogy nem könnyen szavaz bizalmat az embereknek. Tudom, hogy nem hiszi el, hogy valaha boldoggá tehet, pedig így van.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)