Home Könyvek listák Könyvajánló: 6+2 Könyvmolyképzős sorozat, ami 2020-ban véget ért!

Könyvajánló: 6+2 Könyvmolyképzős sorozat, ami 2020-ban véget ért!

Tudom, sokan szeretitek, ha egy sorozat már véget ér, mielőbb belekezdtetek volna, így gondoltam egyet, és összeszedtem nektek azt a 6+2 Könyvmolyképzős sorozatot, ami 2020-ban ért véget. És miért a +2? A cikkből kiderül 🙂

És ne feledjük, még csak szeptember 23. van a poszt írásának az idején, szóval simán benne van, hogy év végéig tovább bővülhet a lista 😉

Gail Carriger – Napernyő protektorátus

A sokatok által imádott humorral teli Arany Pöttyös regény a végéhez ért, a finálé pedig ahogy olvasom hozott nagy meglepetést is a történet kapcsán. Van amúgy egy spin-off sorozat, ami Prudence-ről szól, a kiadó a molyon úgy nyilatkozott, hogy az nem várható magyarul, de az eredeti sorozat már teljesen olvasható.

Elle Kennedy & Sarina Bowen – HIM: Ez a srác

Jamie és Ryan szerelme az első részben lobbant lángra, a második kötet már a kapcsolat alakulását mutatja meg. Az US:Mi már előrendelhető! 🙂 A sorozathoz tartozik egy Epic című 40 oldalas rövid novella is, azt nem tudni még, hogy olvashatjuk-e, ilyen rövid sztorikat a kiadó nem szokott kiadni, de maga a sorozat teljes, az US: Mi tökéletesen lezárja a srácok történetét.

Michelle Hodkin – Mara Dyer trilógia

Mara Dyer és Noah Shaw kalandjai bizony a végére értek, az eredeti trilógia pedig nagyon izgalmasan és egyedien zárult. Én imádtam! 🙂 És kicsit irigylem is azt, aki most kezd bele, ez tipikusan az a trilógia, amit egy hosszú hétvége alatt bekuckózva ledarál az ember.

Katie McGarry – Pushing the Limits

Az írónő sorozatának minden kötetében más volt a főszereplő, és azok mindig a már megismert mellékszereplők közül kerültek ki. A várva várt ötödik, és egyben utolsó kötet, a Vágyálmok már Abby története.

Samantha Young – Mély víz

A Dublin Street szerzőjétől érkezett ám egy újabb New Adult széria is a kiadó gondozásában, Charley és Jake történetének a végére viszont most már pont került.

Tamara Ireland Stone – Elválaszt az idő

Az időutazós romantikus YA sorozatok szerelmesei örülhetnek, már megérkezett a duológia lezáró része, az Időtlen idő! Én még nem olvastam, de most, hogy teljes a duológia nagyon szemezek vele.

+ Mia Sheridan – Calder és Eden története

Az írónő A szerelem csillagjegyében sorozatát csak maga az ötlet köti össze: hogy az asztrológiai jegyek fontos szerepet kapnak a főhősök jellemében, de még csak közös szereplők sincsenek. Azonban Calder és Eden története egy duológia a sorozaton belül, ami a Megtalálni Edent végén álomszépen lezárul.

+ T.M. Frazier – King és Doe története

Bár maga a sorozat hét kötetből áll, de a második rész végén száz százalékban lezárul King és Doe története, és olyan gyönyörű véget kapott a páros, hogy élmény volt olvasni. A harmadik részben már King haverja, Bear a főhős, így aki még nem olvasta és csípi a rázós sztorikat, szerintem bátran kezdjen bele a King – Tyrant duóba.