Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Velünk kezdődik: Itt a legújabb Colleen Hoover kötet magyar fülszövege!

Colleen Hoover sikerkönyve, a Velünk véget ér a TikTok kedvenc könyve, a népszerűsége pedig a legnagyobb írók közé emelte az írót. CoHo tavaly egy folytatást is írt a Velünk véget érhez, ami hamarosan magyarul is megjelenik.

A Velünk kezdődik ráadásul négy kiadásban érkezik meg a magyar olvasókhoz: lesz puha borítós és kemény táblás kiadás, illetve puha és kemény táblás éldekorált kiadás is várható, de ezek csak a Könyvmolyképző oldalán lesznek rendelhetőek.

Íme a magyar fülszöveg! Ezek után alig várom már, hogy olvassam.

Colleen Hoover – It Starts With Us – Velünk kezdődik (It Ends With Us 2.)

*Lily és volt férje, Ryle, éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal. Majdnem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.

Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.

Lily és Atlas nézőpontjának váltogatásával a Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig az ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)