Home Hírek Sárkányos Zafír Pöttyössel erősít a Könyvmolyképző – Itt a Dragon Marked fülszövege...

Sárkányos Zafír Pöttyössel erősít a Könyvmolyképző – Itt a Dragon Marked fülszövege magyarul!

Újabb Zafír Pöttyös érkezik még idén, ráadásul ez most sárkányos tematika, amiből nincs azért olyan sok a piacon, így még jobban várom.

A sárkány jelét Jaymin Eve, az Ash – Parázs társszerzője jegyzi, így már csak ezért is kötelező olvasnivalónak tűnik. Amerikában három éve jelent meg, azóta közel 10 ezren csillagozták Goodreadsen, 4.13-as raitinget szerzett, ami nagyon jó.

Magyar borító még nincs, de alább megnézhető az eredeti, akárcsak a magyar fülszöveg. Na ugye, hogy a ti érdeklődésetek is felkeltette? 🙂

Jaymin Eve – A sárkány jele

Mi történik, ha olyan titok kerül napvilágra, ami nemcsak felforgatja az egész eddigi életedet, hanem halálos veszélybe is sodor?

A huszonkét éves Jessa Lebron rendkívül éles érzékekkel megáldott farkasváltó, akinek figyelmét a levegő legapróbb rezdülése sem kerüli el. Mégis döbbenten értesül a hírről, hogy anyja, aki születése után nem sokkal elhagyta őt, visszatér a falkához, és olyan titkokat tár fel, melyek gyökeresen megváltoztatják a lánya életét.

Kiderül, hogy Jessa a sárkány jelét viseli, ezért halálos veszély fenyegeti. A billogos alakváltók ugyanis arra hivatottak, hogy feltámasszák az ősi, vérszomjas sárkánykirályt – ezért bármi áron, de el kell pusztítani őket.

Jessa szeretne többet tudni a jelről, és kíváncsisága végül Vanguardba, a hírhedt börtönbe juttatja, ahol paranormális bűnözőket tartanak fogva. Szerencsére nem kell egyedül szembenéznie a nehézségekkel, mivel legjobb barátja, a sárkányváltó Braxton Compass is vele tart. Tervet kovácsolnak, hogy magukat és a sárkány jelét viselő alakváltókat kiszabadíthassák.

De vajon képesek lesznek-e megakadályozni, hogy a sárkánykirály feltámadjon poraiból?