Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Rongybaba: Előzetest kapott Lucy Hale új sorozata

A Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale kapta meg a Rongybaba című könyvből készülő sorozatgyilkosos thriller sorozat főszerepét, amihez megérkezett egy új előzetes.

Hale mellett Henry Lloyd-Hughes, Ali Cook és Thalissa Teixeira a széria főszereplői, a sorozat pedig idén decemberben debütál az amerikai AMC+ és Alibi streaming szolgáltatón. És mi a történet? Íme a könyv fülszövege, ami mindent elárul.

Daniel Cole – Rongybaba

Hat ember maradványaiból összevarrt egyetlen holttestet találnak egy londoni lakásban.

Az áldozatot Rongybabának nevezik el. Ki követhette el ezt a borzalmat? Van-e összefüggés a bizarr eset és a pár évvel korábbi gyilkosságsorozat közt, amely miatt William „Wolf” Fawkes nyomozót kényszer-gyógykezelésre ítélték?

William és társa, Emily Baxter őrmester nyomozását levakarhatatlan sajtóhiénák hada követi – a „Rongybabás gyilkos” eközben bestiális listát küld a vérszagra gyűlő újságíróknak: hat ember neve szerepel rajta, és a meggyilkolásuk tervezett időpontja…
Mi kapcsolja össze a hat áldozatot?

Miközben Wolfék versenyt futnak az idővel, a gyilkos valahol a közelben lapul…

Daniel Cole váratlan fordulatokban bővelkedő thrillerét eddig 30 nyelvre fordították le. Ahogy Jo Nesbø vagy Stieg Larsson regényei, a Rongybaba is kitörölhetetlen nyomot hagy az olvasóban. Folytatás 2018-ban!