Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A nagymenő orvosba zúghatunk bele az új Rubin Pöttyösben

R.S. Grey a Testcsel és a Nem is olyan rendes srác után új regénnyel tér vissza, a megjelenés 2023-ban várható. A nagymenő orvos eredeti borítóját és magyar fülszövegét pedig alább meg is nézhetitek.

RS. Grey – Hotshot Doc – A nagymenő orvos

*Dr. Russellnek nincs valami jó híre a kórházunkban. A műtősök szerint érzéketlen, a nővérek szerint végtelenül nagyképű, a rezidensek szerint meg (ha hallótávolságon belül van) a világ legjobb sebésze – és igazából egy lenyűgöző férfi.

Mindenáron próbálom őt és a bántó stílusát elkerülni. A szexi, úristen-de-beletúrnék haját és szoborszerű állkapcsát elég kellő távolságból csodálni. Ideális esetben a folyosó túloldaláról… félig egy növény mögé bújva.

A tervem sajnos meghiúsul, amikor az én drága főnököm úgy dönt, hogy a fehér köpenyét hawaii mintás ingre cseréli. A nyugdíjba vonulása miatt két rettenetes választási lehetőségem marad: vagy szakterületet váltok, és hónapok alatt átképzem magam, vagy elvállalom a megüresedett állást, és Dr. Russell új műtéti asszisztense leszek.

Ez azt jelenti, hogy órákon át kell a műtőben egyhuzamban mellette állnom, és minden kívánságát lesni anélkül, hogy a metsző szavai és goromba viselkedése miatt rosszul érezném magam. Ó, és ha ez nem lenne éppen elég nehéz, a hülye vonzalmam – amit nagyon igyekszem elfojtani – talán viszonzásra talál…

Menni fog.
Jól vagyok.

Komolyan veszem a munkámat. Nem lesznek izzó pillantások a műtőasztal fölött, se mérges majdnem csókok a raktárban. (Mármint ezután többé nem lesz.)
Hogy is van a mondás? Napi egy alma az orvost távol tartja?

Hát, nekem talán egy egész rekesz kellene belőle.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Íme a Nem is olyan rendes srác elvetett magyar borítótervei