Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kőtörő címmel folytatódik egy imádott Rubin Pöttyös sorozat

Az első magyarul megjelent P. Dangelico regény a Wrecking Ball volt, amit én nagyon imádtam, így már alig várom, hogy újra olvassak az írótól. Ezúttal egy új páros történetét ismerhetjük meg a Szeretni nehéz sorozatban. Íme a borító és a magyar fülszöveg, a megjelenés 2023-ban várható.

P. Dangelico – Sledgehammer – Kőtörő (Szeretni nehéz 2.)

*Amber Jones bajban van. És amikor bajt mondok, valójában hatalmas kulimászt értek alatta. Tudta, hogy nem kellene elmennie az exe szilveszteri bulijára. És tényleg nem akarta felgyújtani a házat. Most viszont jó ügyvédre van szüksége. De vajon hol találhat ilyet?

Ethan Vaughn elfoglalt férfi. Nem kellett volna belemennie, hogy kihozza Amber Jonest a börtönből. A profi foci legkeresettebb ügyvédjeként kizárólag az NFL-es ügyfeleire kellene koncentrálnia, nem pedig egy balesetekre hajlamos, küszködő színésznőre. Aki óvadékkal szabadulva a házába költözik.

A nő két lábon járó katasztrófa. És a múltból okulva Ethannek minél nagyobb ívben kellene őt elkerülnie. A gond az, hogy végre megismerte azt a nőt, akiért hajlandó mindent kockára tenni.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: P. Dangelico – Wrecking ​Ball: A romboló