Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Shay Mitchell nyilatkozott az új Pretty Little Liars sorozatról

Az HBO Maxre készül a legújabb Pretty Little Liars sorozat, ami egy Rosweoodhoz közeli kisvárosban fog játszódni, ahol egy újabb „A” borzolja a kedélyeket, a lányok a szüleik korábbi bűnei miatt szívják majd meg.

Ilyenkor nyilván felmerül kérdésként, hogy érkezik-e valamelyik originál szereplő a sorozatba. Ezzel kapcsolatosan kérdezték Shay Mitchell-t, aki így felelt:

„Tudod, úgy vagyok vele, soha ne mondd, hogy soha. Mindenesetre izgatott vagyok, Bailee zseniális lesz. A sorozat rengeteg emlékezetes pillanatot adott az életüknek.”

Friss hír, hogy többek között Bailee Madison lesz a Pretty Little Liars: Origin Sin főszereplőke, legutóbb Hamupipőként láthattuk őt. Most Imogent alakítja majd, egy igazi túlélőt, aki bármit megtesz, hogy felfedje ki is „A”, és ha kell, harcol a saját, és a barátai életéért is.

A Pretty Little Liars: Original Sin az HBO Max streaming szolgáltatón lesz majd látható, a sorozat forgatása a nyár végén indul New Yorkban, így vélhetően még több casting hír vár majd ránk.

És hogy örülnék-e, ha visszatérne valaki? Nem. A Pretty Little Liars: A Perfekcionistákban sem sült el jól az Ali/Emily szál, pláne Shay Mitchell hiányzásával, szóval, max akkor jöjjön valaki, ha ügyesen megoldják.