Home Borítómustra Íme a Nem is olyan rendes srác elvetett magyar borítótervei

Íme a Nem is olyan rendes srác elvetett magyar borítótervei

R.S. Grey legújabb regénye, a Nem is olyan rendes srác már Magyarországon is bestseller lett, igaz, a molyon eléggé megoszlanak a vélemények a történetről. Azt viszont öröm látni, hogy zömében szeretitek a borítót, azt ugyanis én tervezhettem meg 🙂

A könyvről tudtam, hogy Veronika olvasta és szerette, így – mivel nem volt időm elolvasni a tervezés előtt – őt kerestem fel, hogy meséljen kicsit a regényről.

Így megvolt a lényeg a srácról, a külsejéről és a foglalkozásáról is, így meg is jelent előttem egy vízió: pasi a katedra előtt. És akkor ez volt az első tervem, ami elkészült:

Tudom, tudom, röhejes, nem igaz? Utólag magam sem értem mit gondoltam, hiszen bár maga a pozíció jó, de amúgy nagyon mellényúlás lett ez a terv.

Szerencsére ezután jutott eszembe a táblás háttér gondolata, és aszerint készítettem el több borító kreációt. Amúgy, egy kis érdekesség: az eredeti képen a tábla előtt csajok álltak, őket szépen levágtam. Apropó, levágás. Saccperkábé az összes pasi fejét félig levágtam a borítóról, mert én vagyok a baltás gyilkos, mert tudom, sokan szeretitek, ha a borító sejtelmes, és nincs rajta teljesen a modell arca.

Akadt azért két tervem, amin rajta hagytam a pasi arcát, mert olyan kis helyes, és Veronika elmondása alapján úgy éreztem, hogy passzolna is Ianhez. Szóval, most azt is megnézhetitek, hogy néz ki arccal együtt a Nem is olyan rendes srác.

A kiadónál a döntés most gyors volt és egyértelmű, a döntéshozó rögtön kiszúrta azt a tervet, amiből végül a borító lett. Csak pici változtatások lettek, mint a betű színe és a figyelemfelkeltő szöveg elhelyezése és mérete.

Nem is olyan rendes srác blogturné

 • Újabb könyv jelent meg R. S. Grey tollából a Könyvmolyképző Kiadónál idén ősszel. A Nem is olyan rendes srác történetének középpontjában ezúttal egy barátságból kialakuló szerelem áll, mindez egy gimnáziumban, ám ezúttal nem diákok, hanem két tanár között – ráadásul rendkívül humorosan tálalva. Ha kíváncsiak vagytok Sam és Ian történetére, tartsatok velünk, és játszatok a kiadó által felajánlott példányért.

 • A nyereményjátékban – hasonlóan Ianhez és Samhez – olyan párosok kapnak főszerepet, akik barátokból lettek szerelmesek. Minden állomáson egy könyv fülszöveg-részletét olvashatjátok, a feladat, hogy kitaláljátok melyik könyvről van szó. A Rafflecopter doboz megfelelő sorába azonban nem a könyv címét, hanem a főszereplőinek keresztnevét várjuk!
  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 09.30. Könyvvilág
  10.02. Sorok Között extra állomás
  10.04. Hagyjatok! Olvasok! extra állomás
  10.06. Fanni’s Library
  10.08. Veronika’s Reader Feeder
  10.10. Hagyjatok! Olvasok!
  10.12. Dreamworld