Home Zenevarázs Bizony, a Shadowhunters színészei énekesként is kiválóak

Bizony, a Shadowhunters színészei énekesként is kiválóak

Engem nagy meglepetésként ért, hogy a Shadowhunters több sztárja is kitűnő énekes. És bizony elég sokukról van szó.

Itt egy összefoglaló videó, amiből kiderül, hogy még az Alecet alakító Matthew Daddario is dalol. 1:01-től keressétek. A többieket, akiknek van önálló daluk, egyenként kigyűjtöttem alább.

KATHERINE MCNAMARA

Bizony, ő több szóló dalt is elénekelt már, például egy Disney filmben is. Utóbbit még a Shadowhunters előtt ismertem, és hát, bevallom, nem egyszer vártam, hogy Clary mikor kezd el szomorkásan énekelni az első évadban. (A második szezonban már McNamara is értékelhető alakítást nyújtott)

ALBERTO ROSENDE

Gondolom ez senkinek sem lesz nagy meglepetés, hiszen Alberto már a Shadowhunters második évadában is többször dalra fakadt. Ez a dal is onnan származik, amit most linkelek.

DOMINIC SHERWOOD

A jókép Jace-ünk is remek énekes, és van/volt egy saját bandája is. Kétségkívül tök jó az orgánuma, nem bánnám, ha lenne pár cover videó, amit megnézhetnék.

HARRY SHUM JR.

Aki ismerte a Glee című sorozatot, vélhetően nem lepődik most meg. Harry ott egy táncos lábú gimist alakított, aki idővel énekelni is megtanult. (Ja, ez ott csak úgy ment). Íme, az egyik feledhetetlen előadása a Glee-ből.

DAVID CASTRO

A mi Raphaelünk is énekes alkat, sőt, ő még gitározni is nagyon jól tud. Íme, az egyik saját felvétele, ahol mindettől megbizonyosdhatunk.

SARAH HYLAND

Oké, a tündérkirálynőként csak két részben volt jelen, de nekem annak idején hatalmas meglepetés volt, hogy Sarah énekesként is ennyire tehetséges, szóval, nektek is meg kellett mutatnom 🙂