Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme a Velünk véget ér film két főszereplője!

Azt már jó ideje tudjuk, hogy film készül Colleen Hoover sikerkönyvéből, a forgatókönyv már elkészült, sőt, Colleen Hoover is a producerek között van, hogy minél inkább könyvhű lehessen a film.

Most végre bejelentették a főszereplőket is. Lilly szerepében Blake Lively lesz látható, őt legtöbben a Gossip Girl sorozatból ismerhetjük, de olyan filmekből is ismerős lehet, mint a Zöld lámpás vagy az Egy kis szívesség.

A férfi főszerepben a Jane the Virgin sztárja, Justin Baldoni lesz látható Rylieként. Ő emellett producerként és rendezőként is részt vesz a projektben. Baldoni bizonyított már rendezőként is, neki köszönhetjük például a Két lépés távolság filmet.

Ami érdekesség a két főhős kapcsán, hogy a színészek idősebbek, mint a könyvbéli karaktereik. Baldoni 39, Lively pedig 35 éves, míg a könyvekben Lily a 20-as évei elején, Ryle pedig a huszas évei végén járt emlékeim szerint. Kíváncsi leszek, hogy a karakterek is idősebbek lesznek-e majd a filmben. Ettől függetlenül a két színész nekem nagyon szimpatikus, szerintem jó választások.

* Elolvasnád a könyvet? Szerezd be a kiadótól kedvezményes áron! *

De hogy a sztoriról is meséljek. A Velünk véget ér hősnője Lily, akinek elég nehéz élete volt. Végigélte, ahogy az apja folyamatosan bántalmazza az édesanyját, és ezt felnőtt korában sem dolgozta fel teljesen. Most Bostonban él, ahol találkozik Ryle-lal, egy szexi orvossal, aki felkelti az érdeklődését, és szépen-lassan megváltoztatja Lily életét…

A film premier dátuma egyelőre nem nyilvános még, sem a forgatásé, de az, hogy a két főhőst már bejelentették egy jó előjel. Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, hogy Ellen DeGeneres is a szereplők között lesz-e (a könyvben fontos szerepe van Ellen műsorának), és persze nagyon érdekel, hogy ki alakítja majd Lily tinikori szerelmét, Atlast.

Könyvkritika: Colleen Hoover – It ​Ends with Us: Velünk véget ér