Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Holtpont: Magyar borítót kapott az új Kristály Pöttyös

És úgy tűnik beindult a Könyvmolyképző Kiadó, ugyanis megérkezett az első 2023-as magyar könyvborító, méghozzá egy Kristály Pöttyös kötethez. A Vér a síneken folytatásáról van szó, a megjelenés heteken belül várható. Íme a részletek a Holtpontról!

Barbara Nickless – Holtpont (Sydney Parnell 2.)

*Öt hónap telt el azóta, hogy Sydney Parnell különleges ügynök túlélte a brutális bűnözőkből álló bandával vívott erőszakos összecsapást, ami megsebezte testét-lelkét. Sydney mélyen legbelül attól fél, hogy nem áll készen egy újabb nyomozásra. De amikor meggyilkolnak egy nőt a síneken, és eltűnik egy gyermek, tudja, hogy ő az egyetlen, aki vezetheti a gyilkos utáni hajszát. Miközben a denveri rendőrség és az FBI zsákutcákba fut, Sydney egyetlen rejtélyes nyomra összpontosít, amit a tetthelyen hagytak hátra – és ami a kapzsiság, az erőszak és a régmúlt szerelem útjára vezeti.

Mivel Denvert monszunszerű zivatarok sorozata sújtja, amelyek azzal fenyegetnek, hogy elárasztják a várost, Sydney-nek és K9-es társának, Clyde-nak egy harminc évre visszanyúló gyilkosság homályos múltjában kell eligazodnia – hogy megmentsék a gyermeket… és elkapják a gyilkost, akinek hosszú a memóriája és csillapíthatatlan a pusztítás iránti étvágya.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)