Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Elkaszálták az Outlandert! A 8. évad lesz az utolsó

Most érkezett a hír, a Starz csatorna elkaszálta az Outlander sorozatot, ami még így is az adó leghosszabb sorozata volt. De azért jó híreket is kaptunk.

Összesen 26 rész vár még ránk, hiszen nyáron érkezik a 16 epizódos hetedik évad, a nyolcadik és egyben utolsó évad viszont már csak 10 részes lesz.

További örömhír, hogy jön az Outlander előzménysorozata is, ami Jamie Fraser szüleiről, Brianről és Ellenről szól majd, konzultációs producerként pedig az eredeti Outlander könyvek írója, Diana Gabaldon is részt vesz majd benne.

Az Outlander: Blood of My Blood egy olyan szerelmi történet, ami azt vizsgálja mi történik akkor, ha az ember egy olyan időben találja meg az igaz szerelmet, amikor a házasságokat stratégiai célokból, anyagi haszonszerzésből kötik, tehát egy tiltott szerelemi románcra készüljünk.

A cím arra a házassági fogadalomra utal, amit Jamie tett Claire-nek. A készítők ígérete szerint sok olyan név és arc is lesz majd az előzmény szériában, ami ismerős lehet az Outlander rajongóknak.