Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

6+1 film, amit megnézek 2022 karácsonyán

Mint minden évben, a karácsony az nekem sokszor a filmezésről és a pihenésről szól, ilyenkor családi körben jó pár filmet megnézünk két nap alatt (és huszonhetedikén a sok filmezéstől vagyunk extra fáradtak 🙂)

Idén is tartogattam ám olyan filmeket, amikre nagyon kíváncsi voltam, de úgy voltam vele majd karácsonykor megnézem őket. Na most ezeket gyűjtöttem egy csokorba 🙂 Íme!

Enola Holmes 2.

Igen, azon kevés ember közé tartozom, akik még nem látták az Enola Holmes film folytatását. Az első filmet nagyon szerettem, ráadásul itt Sherlock Holmes húga elvállalja az első saját ügyét nyomozóként, ami tök jól hangzik. És hát, alig várom, hogy viszont láttam Mille Bobby Brownt és Henry Cavillt a képernyőmön. (A könyvekkel pedig még mindig szemezek.)

Hiszek a Mikulásban

Tudom, a visszajelzések elég vegyesek a filmről, elég sok negatív véleményt láttam, engem viszont az alaptörténet nagyon megvett magának. Egy olyan szerelmespár van a középpontban, ahol öt hónap randizás után a lány totál szerelmes, de jön a karácsony, és megtudja, hogy a párja imádja az ünnepet, amit ő gyűlöl… Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle!

Jók és rosszak iskolája

Az ünnepre tartogattam őt is, aminek a története kultikus mesekönyveken is alapszik. Magát a regényt imádtam, és kíváncsian várom, hogy miként sikerült a vászonra adaptálni. Az biztos, hogy magasan van a léc, de reménykedem benne, hogy élvezhető és szórakoztató adaptációt hozott össze a Netflix. A színészek szimpatikusak, a trailer itt is klassz volt.

Karácsonyi románc

Hihetetlen, de igaz: Lindsay Lohan dicsőséges visszatérését a filmek világába még nem néztem meg, szentestére tartogattam. Már nagyon várom ezt a filmet, az előzetes meggyőzött, az alapsztorit is imádom (elkényeztetett örökösnő, amnézia, szexi özvegy pasi aranyos gyerekkel). Meg hát, Lindsay Lohan régi kedvenc, ráadásul Chord Overstreet (Glee) is szerepel a filmben, nem lehet ez rossz! (remélem)

Noel naplója

A regény nemrég jelent meg a Könyvmolyképzőnél, de most a filmet látom majd előbb. Itt egy regényíró a főszereplő, aki karácsonykor egy hatalmas lehetőséget kap: újraírhatja a múltat. A főszereplő ráadásul Justin Hartley, akit nagyon szeretek. És ígérem, jövőre a könyvet is elolvasom, mert Richard Paul Evans korábbi karácsonyi regényeit szerettem.

The Holiday Sitter 

Ő a Hallmark idei (egyetlen) karácsonyi meleg filmje. A főhős itt Jonathan Bennett a Bajos csajokból, akinek be kell segíteni a tesójának, hogy vigyázzon az unokaöccsére és a húgára, és egy helyi szexi sráctól kap segítséget, akibe kezd belezúgni. Olyan jó lesz idén is egy tipikus, giccses karácsonyi történetet LMBTQ formában megkapni, ráadásul a forgatókönyvön Bennett is dolgozott.

+1 Bébi úr: Az ünnepi különkiadás

Ez sajnos csak egy negyven perces ünnepi külön kiadás, de iszonyúan örülök neki, hogy megcsinálták, mert szerettem a Netflixes Bébi úr sorozatot, és a mozifilmeket is. Szerintem tök jó a humoruk, jókat lehet mosolyogni rajtuk, miközben azért melegséggel is eltölti az ember szívét a sztori.