Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar fülszöveget kapott a Midnight Sun, a várt új Twilight kötet!

Úgy tűnik egyre közelebb van a Twilight tükörregényének, a Midnight Sun-nak a megjelenése! A kiadó oldalán ugyanis már megjelent a magyar fülszöveg, alább meg is nézhetitek. Íme!

Stephenie Meyer – Midnight Sun: Éjféli nap

Twilight forever!

Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből..

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről.

Teljes az élmény!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)