Home Hírek Magyar borítót és fülszöveg kapott Kiera Cass új regénye, az Eljegyezve!

Magyar borítót és fülszöveg kapott Kiera Cass új regénye, az Eljegyezve!

Saccperkábé az év egyik legjobb könyves híre jött ma a Gabo Kiadótól: 2020. augusztus 12-én érkezik magyarul Kiera Cass legújabb könyve!

És hogy én ennek mennyire örülök? Na arra szavak nincsenek! A Párválasztót egyszerűen imádtam, olyan kultikus kedvencként tartom számon, mint a Harry Pottert vagy a Neveletlen hercegnő naplóját, így nagyon izgatott vagyok, hogy újra olvashatok Kiera Casstől.

Az Eljegyezve tehát hamarosan érkezik, alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is, fentre pedig beszúrtam a könyvtrailert. A borító gerincét azért picit sajnálom, mert kevésbé fog harmonizálni a többi Cass könyvhöz, azokon a modellek is rajta voltak 🙁

Kiera Cass – Eljegyezve

Koroa fiatal királya még nem akar megállapodni egyetlen nő mellett – de aztán megismeri Hollis Brite-ot. Hollis a Keresken-kastélyban nőtt fel, és a többi nemesi származású lánnyal együtt abban reménykedik, hogy sikerül felhívnia magára a király figyelmét. Amikor Jameson király szerelmet vall neki, érthető örömmel és izgalommal fogadja az uralkodó közeledését.

De hamar rájön, hogy ez az új élet a különleges ajándékok és a kitüntetett figyelem mellett komoly elvárásokkal is jár. Hollis nem biztos abban, hogy meg tud felelni a királyi követelményeknek. Izoltánia királya látogatást készül tenni az országukban, és Hollis szeretné bebizonyítani Jamesonnak és önmagának, hogy rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket egy leendő királynétól elvárnak. De aztán találkozik egy izoltániai idegennel, akinek megvan az a titokzatos képessége, hogy a szívébe lát. Hollis rádöbben, hogy olyan jövőt kíván magának, amire addig gondolni sem mert.

Kiera Cass a Párválasztó-sorozat és A szirén szerzője. Ezen kívül feleség, anya, és még sok minden más, amit hosszú lenne felsorolni. Többek között remekül ért ahhoz, hogy magával ragadja és megríkassa az olvasóit. Kieráról és a könyveiről a http://www.kieracass.com weboldalon tudhatnak meg többet.