Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Toplista: Ez volt a 6 kedvenc (romantikus) felnőtt könyvem 2022-ben

Megnyitom a szokásos év végi top listás posztjaimat, a mai napon a 6 kedvenc (romantikus) felnőtt könyvemről mesélek nektek, ezek a könyvek maradtak meg leginkább az emlékeimben.

6. Szaszkó Gabriella – Végtelen

A Végtelen egy nagyon jól megírt könyv, amit ugyan nehéz olvasni és megüli az ember gyomrát, de kétségkívül felejthetetlen élményt ad és elgondolkodtat. Ez volt az első könyvem az írótól, de úgy érzem nem az utolsó, mert tényleg emlékezetes történetet kaptam.

5. Colleen Hoover – Minden tökéletesed

A Minden tökéletesed remekül prezentálja azt, hogy miért lehet beleszeretni Colleen Hoover történeteibe. Olvasmányos, érzelmes, elgondolkodtat és megmozgat, miközben olyan fájóan emberi karaktereket mozgat Hoover, akik akár az ismerőseink is lehetnének. Iszonyúan szerettem ezt a történetet, a végkifejletet, csak azért nem került feljebb a listán, mert sokkal jobban érdekelt a jelen történetszála, mint a múlt elmesélése.

4. Matthew Perry – Jóbarátok, ​szerelmek és az a Rettenet

A Jóbarátok az a sorozat, amit szinte mindannyian láttunk már, a Chandlert alakító Matthew Perry pedig annyira átütően tehetséges, hogy lehetetlen volt nem megkedvelni őt. Kíváncsi voltam az életére, de nem hittem, hogy ez a memoár tényleg ennyire őszinte és kegyetlen lesz. Sokszor nehéz és kellemetlen volt az olvasás, mint amikor arról mesél, hogy 600 ezer dollárért magánrepülőre ült, hogy drogot vegyen, de ha valami, hát ez a könyv elmeséli mi az a függőség, és mennyire nehéz lehet a felépülés. Felejthetetlen memoár volt, le a kalappal.

3. Ali Hazelwood – A ​szerelem képlete

Ez az egyik legkülönlegesebb romantikus regény, amit valaha olvastam. Az, hogy a tudományos világot tárja elénk igazi kuriózum, és szerencsére mindezt fogyasztható és élvezhető stílusban teszi. A szereplői imádnivalóak, a humora elsőosztályú, a romantikus szál és a kémia perzselő. Nem csoda, hogy ez a könyv a TikTok egyik kedvence.

2. Colleen Hoover – Layla

Azért is szeretem annyira Colleen Hoover regényeit, mert a maga nemében mindegyik egyedi, Hoover pedig arra nagyon képes, hogy könyvről könyvre megújuljon, és valami újat adjon az olvasónak. A Layla nagyon különbözik az összes korábbi Hoover kötettől, és nem véletlenül került a Zafír Pöttyösök közé sem. És hogy szerethető-e? Nos, én imádtam, és szerintem minden Hoover-fan szeretni fogja!

1. Delia Owens – Ahol ​a folyami rákok énekelnek

Az Ahol a folyami rákok énekelnek az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam. Igazi kincs volt ez a történet, úgy érzem sosem fogom elfelejteni. Külön köszönöm Reese Whitherspoonnak, amiért a megfilmesítés mellett döntött. Enélkül lehet, hogy még mostanra sem olvastam volna el, márpedig ezt a történetet kár lett volna kihagyni.