Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Három Rázós Könyvek-sorozat következő részeiről jöttek friss hírek!

A Könyvmolyképző Kiadó egyik legnépszerűbb kategóriája az olvasók között minden bizonnyal a Rázós Könyvek, hiszen egyre több szuper történet érkezik közéjük. Az elmúlt napokban több sorozat kapcsán is kaptunk hírt akár a kiadótól, akár Katona Ildikótól, a kiadó vezetőjétől. Most ezeket gyűjtöttem egybe.

– T.M. Frazier King című regényét én is a szívembe zártam, a második kötet pedig akár már idén olvashatjuk is. Sőt, a kiadó elárulta, hogy már a haramdik részre is szerződtek. (Forrás)

– J.M. Darhower Sempre duológiájából eddig csak az első rész érkezett, viszont már a másodikra is szerződött a kiadó, legkorábban jövőre érkezhet. (Forrás)

– Sokan vártátok a Megölni Sarai-t folytatását, de sajnos ott nincs sok esély a folytatásra. Katona Ildikó így írt róla: „A Megölni Sarai-ra (bár az értékelések fantasztikusak), meglepően kevés valós érdeklődés mutatkozott.” Igaz, itt még él a remény, hogy a közelgő adaptációk megdobják a könyv iránti érdeklődést, hogy a kiadó elhozhassa a folytatást. (Forrás)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading