Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A legfényesebb éjszaka – Íme 4 kedvcsináló idézet az új Armentrout könyvhöz!

Folytatódik az Originek sorozat, jön a harmadik kötet, A legfényesebb éjszaka, amihez a Könyvmolyképző az alábbi gyönyörű borítót tervezte.

Hoztam is négy kedvcsináló idézetet a könyvhöz, az egyikben Daemon Black is beköszön 🙂

#1

„– Feltételezem, egy kis Lucy vagy Luc van úton? – Luc könnyednek szánta ezt a megjegyzést, de a hangja enyhén megremegett.
Daemon arcvonásai ellágyultak, és rekedten felnevetett.
– Két nevet választottunk, és sajnálom, hogy csalódást okozok, de egyik sem Luc. És nem is Lucy.
Luc vigyorogva hátrébb lépett.
– Nem tudom, képes leszek-e ezt valaha megbocsátani.”

#2

„– Ugye tudod, hogy nem félek tőled? Még akkor sem, amikor úgy nézel ki, mint egy kokszozó luxen.
– Tudom.
– Mármint, egy kicsit azért a frászt hoztad rám. Egy robotra emlékeztettél. Egy kanos robotra, és sose gondoltam volna, hogy kimondom ezt a két szót együtt…”

#3

„– Ha több ételre van szükségünk, szerzek. Olyan lesz, mint az ősember idejében. Én vadászok és gyűjtögetek, te pedig… – Luc elhallgatott.
Várakozóan felvontam a szemöldököm.
– Alig várom, hogy halljam, milyen elképesztően szexista példát akarsz mondani. Vezetem a háztartást? Megfőzöm az előző nap elejtett zsákmányt? Türelmetlenül várom, hogy az uram visszatérjen?
– Azt akartam mondani, hogy te pedig ott leszel mellettem.
– Szép mentés.”

#4

„– Szeretlek, Evie. Már az első héten beléd szerettem, amikor megismertelek. Már azelőtt szerettelek, hogy tudtam volna, mit jelent ez, és akkor is, amikor eltűntél, és akkor is, amikor valami más lettél. És még jobban beléd szerettem, amikor besétáltál a Foretoken ajtaján. Ez a szerelem sosem szűnt meg. És soha nem is fog.”