Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ha elkészülhet, ez lett volna a Shadowhunters negyedik évadában

A Shadowhunters showrunnerei, Todd Slavkin és Darren Swimmer a sorozat fináléja után elárulták, hogy mi lett volna a sorozat negyedik évadában, ha megkapják a berendelést.

* Spoileres tartalom következik! *

A harmadik évadban elkezdték felvezetni a Sötét Magnus vonalat, akit az apja, Asmodeus irányított volna. Ezt a szálat hamar lepörgették, de ha lett volna negyedik évad, akkor hosszabbra veszik, és Alecnek kellett volna visszahoznia Magnust a sötét oldalról.

Természetesen Jonathan Morgernstern terrorja sem tartott volna ilyen rövid ideig. A kreátorok nagyon elégedettek voltak Luke Baines alakításával is, így jó nagy szerepet kapott volna a negyedik évadban Jonathan, és a legyőzésére tett kísérletek.

Nem véletlenül tűnt fel Helen és Aline az utolsó részekben: a negyedik évadban ugyanis már nagyobb szerepük lett volna, sőt, a Blackthorn családot is be akarták vezetni a történetbe, és velük együtt a Los Angeles-i intézetet. Utóbbi végül így is bekerült, de nem a Blackthornok éltek ott, hanem Robert Lightwood, és a legkisebb fia, Max.