Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 10 bizsergető idézet a Sparrowból, az új Rázós könyvből

A Könyvhétre egy új Rázós Könyv jelent meg Sparrow címmel, amit én nagyon megszerettem – ide kattintva értékelést is olvashattok róla. Ha az értékeléssel nem is, de az idézetekkel bízom benne, hogy meghozom a kedvetek a Sparrowhoz, mert a dark romance sztorik kedvelőinek kötelező ez a könyv – szerintem 🙂

#1

„– Mindenestül szeretlek, szeretem benned a jót és a rosszat, a reményvesztettet és a céltudatost. Mi ketten nem egyszerűen szeretjük egymást. Minden érintésünkkel begyógyítjuk egymás sebeit, és minden csókunkkal kiteljesítjük egymást. És basszus, hiába tudom, hogy baromira csöpögős, de nekem pont ez kell. Nekem te kellesz.”

#2

„– Az igazi szerelem nem tűnik el. Átcsaphat gyűlöletbe, a gyűlölet meg szerelembe, de ezek az érzések soha nem fulladnak közönybe.
Egyetértettem vele. Az igaz szerelem rák. Egyetlen szempillantás alatt futótűzként terjed szét bennünk, és fölemészt minket.
De ez jó is, mert úgy véltem, hogy az igazi szerelem a rákkal ellentétben nem enyészhet el. Soha nem enyészhet el.”

#3

„Egy pillanatig hallgattunk, és Brennan rám villantotta kellemetlen, megsemmisítő mosolyát.
– Drága jövendő hitvesem… – Úgy vigyorgott rám, hogy legszívesebben kegyelemért könyörögtem volna. – Súlyos tévedésben vagy, ha azt hiszed, bajt okozhatsz nekem. A bajt én találtam föl. Kavarom, keverem, kurvára lerendezem. Ne próbálgasd a türelmemet, mert rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem létezik.”

#4

„Az emberek olyanok, mint a hagyma, sok-sok rétegből állnak. Minél mélyebbre hatolunk, annál érzékenyebb, sérülékenyebb a réteg.”

#5

„– Ez életem legfurább nyara – megremegett a hangja. – A mai napsütés hazugság. Ragyog a nap, mégis hideg az idő. Napsütés – ismételte –, de hazugság.
– Hazugságok tartják mozgásban a világot, kicsi Piroskám.”

#6

„Mindennél és mindenkinél veszedelmesebb az olyan ember, akinek nincs vesztenivalója.”

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen! *

#7

„A pasinak zűrös a múltja.
Kész katasztrófa a jövője.
És akár tetszik, akár nem hamarosan a jelene részévé válok.”

#8

„– Tovább léphetnénk. – Megropogtattam a nyakamat, és föltűrtem az ingujjamat. – Az idő pénz.
– De a sebek begyógyítója is.”

#9

„– Lehetséges, hogy az ember úgy érzi, megszakad a szíve, pedig nem is szerelmes?”

#10

„A verébhez a szabadság fogalma társul. A tengerészek hajdanában ötezer tengeri mérföldenként egy verebet tetováltattak magukra. Úgy hitték, a veréb szerencsét hoz. Olykor már kihajózás előtt a bőrükre rajzoltatták abban a reményben, hogy talizmánként működik majd, és segít szerencsésen hazaérkezniük.”

* Kíváncsi lettél a könyvre? Szerezd be kedvezményesen! *