Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme 9 kedvcsináló idézet Colleen Hoover és Elle Kennedy új regényéből

Végre magyarul is érkezik Colleen Hoover (Minden tökéletesed) és Elle Kennedy (A játszma) új regénye. Hoztam is nektek a könyvekből pár kedvcsináló idézetet, hogy megjöjjön a kedvetek az olvasáshoz. Íme!

A játszma

#1

„Miközben Kylerrel beszélgetek, Nico megjelenik mellettem és megfogja a kezem. Van ez a szokása, hogy testbeszéddel körbepisil, ha más srác társaságában lát. Régebben cukinak találtam, és sokszor még mostanában is, máskor viszont a falra mászom tőle. Például most, ahogy próbálok vegyülni a társaságban, ő meg rámtapad, mint egy matrica.
Zavaró, sőt, konkrétan idegesítő.”

#2

„Demi eltűnik az ablakból. Egy pillanatra azt hiszem, hogy ennyi volt, de aztán újra megjelenik ruhákkal a kezében.
– Hadd segítsek kipakolni a fiókodból, mielőtt elmész – kiált le dühösen.
Magamban kuncogva nézem, ahogy sorban hullanak a ruhadarabok a második emeletről a fűre. Egy Celtics pulóver. Néhány póló. Egy bokszeralsó.
– Nem érdemelsz fiókot a házamban! Semmit sem érdemelsz. Végeztem veled. Fogd a cuccaidat, és tűnj el az életemből!
Megint azt hiszem, hogy vége a műsornak, de ekkor ez az agyalágyult Nico olyasmit mond, amivel még saját magát is sikerül alulmúlnia.
– A PlayStationt eszedbe ne jusson kidobni az ablakon, Demi!”

#3

„– Haver! Nem tudom, mondták-e már, de… a hajad kezd átmenni bundesligába.
– Elöl bankár, hátul rocksztár – szól be Matt a szekrénye mellől.
Conor lazán vállat von. Ezt a srácot még a bundesliga-séró sem tudja kizökkenteni. Fiolában kéne árulni az önbizalmát pattanásos kamaszoknak. Egy vagyont kereshetnénk.”

Minden tökéletesed

#1

„– Ha csak a hibáidra világítasz rá, akkor elhalványul minden tökéletesed.”

#2

„Vannak, akik azt hiszik, hogy a tökéletes napokra kell összpontosítani egy házasságban. Úgy szeretik egymást, ahogy csak bírják, amikor minden rendben. De ha valaki teljes hőfokkal ég a jobb időkben, és reméli, hogy rosszabb napok soha nem jönnek, talán nem marad elég erőforrása és energiája, hogy átvészelje azokat az 5-ös erősségű pillanatokat.”

#3

„Semmi kétségem afelől, hogy Graham és én tökéletesek voltunk egymásnak. De az, hogy tökéletesek voltunk egymásnak, nem jelenti azt, hogy most is azok lennénk. Messze nem.”

#4

„Tudom, hogy az életem összességében nem tökéletes, de végre kezdek értékelni benne mindent, ami az.”

#5

„Nem kaptam meg azt, amit a legtökéletesebb életnek gondoltam, de tuti biztos, hogy kihoztam a lehető legjobbat a második legjobb opcióból.”

#6

„Amikor találkozol valakivel, aki jó neked, akkor nem leszel tele mellette kétségekkel, mert a hibáidra figyel. Hanem inspirál majd, mert a legjobbakra fog összpontosítani benned.”