Home Hírek Colton megelevenedik – Film készül K. Bromberg Szükség trilógiájából

Colton megelevenedik – Film készül K. Bromberg Szükség trilógiájából

K. Bromberg a napokban közölte a jó hírt: film készül a Szükség trilógiából! Bizony, jól olvassátok: mindhárom rész filmes jogai elkeltek. A vevő a romantikus Netflixként emlegetett Passionflix, ami ősszel debütál majd Amerikában.

A rajongók egy része Colton szerepében Nick Batemen-t látná legszívesebben

Az írónő elárulta, hogy kicsit tartott a filmjogok eladásától. “Igazságosan tudják kezelni a történetet? Nem lesznek dühösek az olvasók, ha ‘nem az ő Coltunjuk’ lesz castingolva? És akkor ott van az általános, a könyv mindig jobb, mint a film szabályszerűség” – írta Bromberg, aztán kifejtette, hogy miután beszélt a szakemberekkel, és végigélte miként készült Alessandra Torre Hollywood Dirt adaptációja, meggondolta magát.

Mi az, amit eddig tudni lehet? Ebben az évben már kezdődik is a Szükség forgatása, így hamarosan casting hírekről is beszámolhatunk. A film pedig 2018 májusában debütál a Passionflixen, arról nincs egyelőre szó, hogy moziba is megérkezne a film.

És mi a helyzet a könyvekkel? Az első rész az Ulpius-ház jóvoltából 2014-ben megjelent, a könyveket pedig megmentette a Könyvmolyképző Kiadó! A molyon adott legutóbbi válasz szerint még idén jön a második Szükség regény, a Fueled.

* A Szükség trilógia első részét ide kattintva szerezheted be! *