Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

King of Scars: A sebhelyes cár – Jön magyarul az új Grisa könyv!

A netflix sorozat sikere után egyre többen találtak rá a Grisa könyvekre, aminek én kifejezetten örülök, mert mindegyiket imádom.

A Könyvmolyképző Kiadó szerencsére folytatja is a Grisa könyvek kiadását, érkezik ugyanis a King of Scars – A sebhelyes cár, ami Nyikolaj Lancov története, és egy duológia első kötete. Íme a fülszöveg, a kötetet Nagy Boldizsár fordította, a megjelenés karácsonyra vagy jövő év első felében várható.

Leigh Bardugo – King of Scars – A sebhelyes cár

*Nyikolaj Lancovnak mindig is volt tehetsége a lehetetlenhez. Senki sem tudja, mit élt át hazája véres polgárháborújában – és jobb is, ha ez így marad. Most, ellenségek gyülekeznek az ország meggyengült határai előtt, a fiatal cárnak meg kell találnia a módját, hogy feltöltse Ravka pénztárát, új szövetségeket kössön, és megállítsa az egykor nagyszerű grisahadseregre leselkedő fenyegetést.

Ám minden egyes nappal erősebbé válik benne a sötét varázslat, ami azzal fenyeget, hogy elpusztítja mindazt, amit felépített. Egy fiatal szerzetes és egy legendás grisa szélhívó segítségével Nyikolaj elutazik Ravka azon helyeire, ahol a legerősebb mágia él, hogy legyőzze a benne rejlő szörnyű örökséget. Mindent kockára tesz, hogy megmentse az országát és önmagát. Akadnak azonban olyan titkok, amelyeket nem szabad eltemetni – és olyan sebek, amelyeket nem szabad begyógyítani.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)