Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön egyben az összes Bane-krónikák novella – Íme a magyar borító!

Idén ősszel egy közös kötetben is megjelenik a 10 Bane krónikák novella, amihez most megkaptuk a magyar borítót is. Sőt, egy extra, rövid történet is helyet kap a kötetben, ami Magnus és Alec üzenetrögzítőjének az írott lenyomata.

Íme a szuper magyar borító és a fülszöveg. Annyira passzol ez a modell Mr. Bane-hez! Na és a színek, hát gyerekek, lehet ezt nem imádni?

Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan & Maureen Johnson – Bane-krónikák

Ismerd meg jobban a titokzatos Magnus Bane-t!

Magnus Bane boszorkánymester az egyetlen karakter, aki az árnyvadászok világának minden kötetében felbukkan. A múltja még a jelenénél is titokzatosabb – de ez a tizenegy történetből álló gyűjtemény felvillant néhány izgalmas fordulatot az életéből.

Magnus vonzó személyisége, feltűnő stílusa és éles elméje minden rajongót lenyűgöz. Ebben a New York Times bestseller kötetben pedig a híres boszorkánymester ismét elkápráztatja az olvasókat.

A gyűjteménybe egy tizenegyedik, extra történet is került Cassandra Clare, Maureen Johnson és Sarah Rees Brennan eredetileg külön-külön kiadott tíz novellája mellé, továbbá képregények is színesítik a kötetet.

Szerezd be az újabb árnyvadászos kedvencedet!