Home Cover Reveal Minden sötét szeglet címmel jön Karen Rose új könyve

Minden sötét szeglet címmel jön Karen Rose új könyve

Tudom, sokan szeretitek Karen Rose munkásságát, így remélem örültök majd a hírnek: érkezik a Cincinnati sorozat harmadik kötete! A megjelenés 2022 őszén esedékes, és már a magyar borítót is megkaptuk. Íme!

Karen Rose – Minden sötét szeglet (Cincinnati 3.)

*A Minden sötét szeglet Karen Rose legújabb thrillere. A Cincinnati-sorozatban a Közelebb, mint hinnéd és az Egyedül sötétben című részek folytatása.

Miután Griffin „Decker” Davenport, az FBI különleges ügynöke, felébred a kómából, kétségbeesetten igyekszik megmenteni az emberkereskedők áldozatául esett gyerekeket. Legutóbbi nyomozása végén, amikor már azt hitte, véget ér a küldetése, és az igazság győzedelmeskedik, megtudta, hogy nem mindenkit sikerült megmenteni, csakhogy meglőtték, mielőtt bárkinek is szólhatott volna.

Kate Coppola különleges ügynök nemrég költözött Cincinnatiba. Azt állítja, hogy az előléptetése miatt, ám valójában a fájdalom elől menekül. Megtalálta a felvételeket, amelyeket Decker titkos ügynökként készített, és míg a férfi kórházi ágya mellett virraszt, megpróbálja összeilleszteni a bűntény részleteit – és rájönni, mi az összefüggés a nyomozás és a férfi rejtélyes múltja között.

Amikor a kórházban valaki megpróbálja megölni Deckert, ő és Kate rádöbbennek, hogy nem csak a gyerekek élete a tét, ezért minden tőlük telhetőt meg kell tenniük, hogy levadásszák a tettest. De minden sötét szegletben veszély leselkedik rájuk.*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)