Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Colleen Hoover három sorozatánál is borítókat cseréltek Amerikában

Colleen Hoover egy friss hírben tette közzé, hogy az Atria kiadó három sorozatánál is lecserélte az eredeti borítókat, pont azokat, amikkel anno magyarul is megjelent az Egy nap talán, a Slammed és a Hopeless széria a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

A csere ismét a Velünk véget ér nagy sikere miatt történt, némelyik borítón szerepel is, hogy Hoover a Velünk véget ér szerzője. A kötetek Amerikában nyáron és ősszel érkeznek meg újra a könyvesboltokba, így esélyt adva, hogy Hoover korábbi szuper történeteit is megismerhessék a Velünk véget ér rajongói.

Az író kedvence a Slammed trilógia új borítói, ami mondjuk ötletes is, hogy egymás mellé rakva egy mikrofon-pillangót kapsz, nagyon passzol a sorozathoz. Az Egy nap talán kötetek borítói se rosszak, a Maybe someday-é kifejezetten tetszik. A Hopeless sorozat borítóit gyengének érzem, szerintem nem is feltétlenül passzolnak a kötetekhez.

Mindenesetre ahogy a borítókat nézem, még mindig azt érzem, mint korábban: az eredeti variánsok valahogy szebbek, kifejezőbbek voltak, legalábbis, szerintem. Aztán persze az is lehet, hogy csak én kötődöm hozzájuk túlságosan érzelmileg.