Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Fekete szivárvány: Tanár-diák románc a Rubin Pöttyösök között!

Szuper hírem van azok számára, akik szeretik a tanár-diák románcokat bemutató regényeket! Érkezik a Könyvhétre az első J.J. McAvoy kötet, ami pont egy ilyen történetet mesél el 🙂 Gyanítom nagyon sokatoknak fog majd tetszeni, goodredsen is 4.09-es rátát tud. Magyar borító és fülszöveg alább!

J.J. McAvoy – Fekete szivárvány

*A bárban megismert zenésszel eltöltött, egyhetes érzéki kaland után Thea Cunning nem hitte, hogy újra láthatja Levi Blacket. Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legfontosabb büntetőjogi ügyvédje is.

Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogprofesszorok az egyetemen.

Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)