Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ruckus – Bajkeverő: Magyar borítót kapott az új Rázós Könyv

Ősz elején érkezik magyarul a Sinners of Saint sorozat második kötete, a Ruckus – Bajkeverő Harcsa Henrietta fordításában. Már meg is kaptuk az elképesztően szexi magyar borítót, alább ott a fülszöveg is. Íme!

L.J. Shen – Ruckus – Bajkeverő (Sinners of Saint 2.)

Ha valami romlott és piszkos és szórakoztató – akkor benne vagyok!

És ez a lány? Úgy tűnt, igazán szórakoztató lenne megrontani.

Rosie

Azt mondják, hogy az élet egy gyönyörű hazugság, a halál pedig egy fájdalmas igazság. Igazuk van. Senki sem tudta eddig elérni, hogy élőbbnek érezzem magam, mint az a pasi, aki állandó emlékeztetőül szolgál arra, hogy a napjaim meg vannak számlálva.

Ő az én fényes, tiltott gyümölcsöm. Hatalmas baklövés a kegyetlen valóságomban. Ráadásul a nővérem exbarátja. Mielőtt azonban elítélnél, egyvalamit tudnod kell: én láttam meg őt először. Én sóvárogtam utána először. Én szerettem bele először. Tizenegy évvel később pedig besétál az életembe, és egy második esélyt követel. Dean Cole akar lenni az én Bronzlovasom. De az én időm lejár. Nem olyan vagyok, mint mások. Van egy betegségem. Néha én győzedelmeskedem felette, máskor a betegség felettem. A lovagom, fehér lovon, végre megérkezett. Remélhetőleg még nem túl későn.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)