Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 könyvadaptáció, amit 2022 októberében megnézhetünk a Netflixen

A Netflix 2022 októberében sem hagy minket cserben, ugyanis több klassz könyvadaptációt elhoz nekünk, remélhetőleg mindegyiket magyar szinkronnal.

Íme, őket streamelhetjük alig egy hónap múlva!

Szerencse lánya

Jessica Knoll regénye már magyarul is megjelent, az adaptáció Mila Kunis főszereplésével érkezik, a karakterének pedig a múlt árnyaival kell szembenéznie, ami veszélyesebbnek ígérkezik, mint gondolta volna.

Premier: 2022. október 7.

Az éjféli klub

Halloweenre készülve kapunk egy borzongós sorozatot is, amiben egy fiataloknak kialakított kórházban élő betegek mesélnek egymásnak rémtörténeteket. A sorozat alapjául szolgáló könyv idén a Vörös Pöttyösök között is megjelent.

Premier: 2022. október 7.

Az össze nem illő pár 2. évad

A sorozat alapjául Sandhya Menon nagy sikerű regénye, a When Dimple Met Rishi képezi, a sztori pedig Indiában játszódik egy programozó suliban, a főszerepben pedig egy olyan lány, akinek az akarata ellenére szeretnének párt találni a szülei. Iszonyú jó volt az első évad humora, a karakterek is szerethetőek, remélem a második évad is hozza a minőséget.

Premier: 2022. október 14.

Jók és rosszak iskolája

Soma Chainani könyvsorozata alapján visszatérünk a tündérmesék idejébe, ahol két lány, Sophie és Agata élete van a középpontban, amint próbálnak túlélni ebben a suliban, és a rájuk váró jövőben. A könyvet nagyon szerettem, izgatottan várom a filmet is.

Premier: 2022. október 18.

A másik nővér

Egy nővér (Jessica Chastain) a saját életét kockáztatja, hogy kiderítse az igazságot, amikor azt kezdi el gyanítani, hogy kollégája (Eddie Redmayne) egy sor titokzatos halálesetért felelős. A film alapjául szolgáló regényt Charles Graeber írta.

Premier: 2022. október 26.