Home Hírek Földönkívüli srác és a földi lány szerelméről készülhet az új tv-sorozat

Földönkívüli srác és a földi lány szerelméről készülhet az új tv-sorozat

Mindig is izgalmas téma volt a Földön élő, embernek kinéző, de különleges képességekkel rendelkező földönkívüliek, és az átatlan földi lányok szerelmét bemutató történetek. Nos, most egy régi-új sorozatot nézhetünk meg erről.

Miért is régi-új? Mert a történetből 1999 és 2001 között készült már tv-sorozat, ez volt a Roswell, olyan színészek főszereplésével, mint Shiri Appleby (UnReal), Katherine Heigl (Grace Klinika) vagy Colin Hanks (Life in Pieces). És ezt a sorozatot bizony itthon is bemutatták – én pedig egyszerűen imádtam minden részét.

Az új feldolgozás a The CW részére készül, és többek között a The Originals-ban is dolgozó Carina Adly MacKenzie a projektfelelős. Egyelőre a pilotszkript fejlesztés szakasza zajlik, messze még a sorozat berendelés, de reméljük eljön.

Ó, és ne feledjük, a Roswell egy könyvsorozaton alapul, méghozzá Melinda Metz Roswell High könyvein. A történetben pedig az lesz a plusz csavar, hogy a Trump-érában játszódik majd, a közelgő falépítés fenyegetettségében, egy jóval megosztottabb Amerikában.