Home Hírek Felmerült a Disneynél a második élő szereplős Aladdin film gondolata

Felmerült a Disneynél a második élő szereplős Aladdin film gondolata

A Disney élő szereplős Aladdin feldolgozása hatalmas siker, a 183 millió dolláros költségeire több, mint 1 milliárd dolláros bevétellel büszkélkedhet. Így naná, hogy előkerült a folytatás kérdésköre.

Minderről Dan Lin, az Aladdin producere mesélt egy interjúban. Szerinte a nézők nagyon szerették a filmet, és úgy érzi, a nézők többet akarnak látni, rengeteg rajongói levelet kaptak. “Úgy hisszük, van még mit mesélnünk a történettel. A továbbiakban is ugyanúgy járunk el, mint eddig, azaz nem jelenetről-jelenetre forgatjuk újra azt, amit már korábban elkészítettek“.

Az alkotóknak van is hová nyúlniuk, ugyanis az Aladdinhoz több folytatás mese készült, amik anno videokazettán, majd DVD-n érkeztek. A második Aladdin arról szól, hogy Jafar hatalmas erejű dzsinnként tér vissza, és Jágóval együtt szörnyű tervet eszel ki Aladdin ellen.

A hír tehát egyelőre annyi, hogy a készítők nyitottak a folytatásra, a nézői visszajelzések alapvetően pozitívak voltak, és a film magas bevételt hozott, így elég nagy az esély rá, hogy mozis franchise legyen Aladdin történetéből.