Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A nyár, amikor megszépültem: Íme 9 kedvcsináló idézet Jenny Han sorozatához!

Már itthon is elérhető A nyár, amikor megszépültem adaptációja az Amazon Prime streaming szolgáltatón, ami akkora siker itthon is, hogy többször is ez volt a napi legnézettebb sorozat, még a The Boys – A fiúkat is leelőzve!

A trilógiát (amiből a sorozat készült) én nagyon szerettem anno, ebben a cikkben azt is megírtam miért tartom érdemesnek az elolvasásra. Most hoztam 9 idézetet a könyvekből, hátha többeteknek repül majd a kívánságlistájára! Íme!

A nyár, amikor megszépültem

#1

„Azon a nyáron kezdődött el minden. Azon a nyáron lettem szép. Azért, mert akkor éreztem először szépnek magam.”

#2

„… valószínűleg mindig is őt fogom szeretni. Így vagy úgy az egész életemet úgy fogom leélni, hogy szeretem. Talán férjhez megyek, és gyerekeim lesznek, de az nem fog számítani, mert a szívem csücske, az, ahol mindig nyár van, örökre Conradé marad.”

#3

„Az volt a helyzet, hogy akár eltolt magától, akár magához húzott, én mindig ugyanabba az irányba tartottam. Feléje.”

Nincs nyár nélküled

#1

„Nem akartam, hogy a szerelmem egyszer csak, mint egy régi sebhely, eltűnjön. Örökké érezni akartam, hogy égjen és fájjon.”

#2

„Hogy lehet az, hogy két ember, akik egykor szenvedélyesen szerették egymást, még csak nem is veszekednek? Hogy ne legyen annyira fontos nekik, hogy kiadják magunkból az érzéseiket? Hogy nem csak egymással nem küzdenek meg, de a házasságukért sem. Szerették valaha egymást?”

#3

„Amikor előrehajolt, hogy beállítsa a légkondit, a haja a lábamhoz ért, és olyan puha volt. Minden újra előjött bennem. Nehezen tudtam haragudni rá és távolságtartónak lenni, ahogy elterveztem. Szinte lehetetlen volt, esküszöm. A közelében nem akartam mást, csak felkapni, átölelni és csókolni a végtelenségig.”

Örökké nyár lesz

#1

„– A szerelmet nem lehet skálán mérni. Az ember vagy szerelmes, vagy sem.”

#2

„Talán így van ez minden első szerelemmel. Örökre kap egy kis helyet a szívünkben.”

#3

„A veszekedés olyan, mint a futótűz. Az ember azt hiszi, féken tudja tartani, meg tudja állítani, amikor csak akarja, de rá kell jönnie, hogy ez egy élő, eleven dolog, amely felett nincs uralma, és ostobaság volt másra számítania.”

5 dolog, amit imádok Jenny Han Nyár trilógiájában


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading