Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tartalék címmel jön magyarul Harry herceg memoárja

Harry Herceg és Meghan újabb nehéz perceket okoz majd a királyi családnak: 2023. március 17-én érkezik ugyanis a Tartalék című memoárja. A kötet Diana hercegné halála után indít, és odáig mesél benne Harry herceg, hogy miért dobbantottak a királyi családból, és miért költöztek először Kanadába, majd az Egyesült Államokba.

A könyv címe egyébként zseniális, arra utal, hogy Harry volt évtizedeken át a „tartalék”, amennyiben Vilmos koronaherceggel valami történne. Alább megnézhetitek a könyv fülszövegét, amiből az is kiderül, hogy a Tartalék bevételeiből mely segélyszervezeteket támogatja majd Harry herceg.

Harry Herceg – Tartalék

A TARTALÉK az olvasóban azonnal felidézi a 20. század egyik legemlékezetesebb pillanatának képét, amely mélyen beégett az emberek emlékezetébe: két fiatal fiú, két herceg kíséri utolsó útján édesanyjuk koporsóját a világ megrendült nyilvánosságának színe előtt. Diána walesi hercegné temetése láttán az együttérző nézők millióiban merült fel a kérdés, hogy vajon mit érezhetnek, mit gondolhatnak most az ifjú hercegek, vajon hogyan alakul ezután az életük.

Most végre megismerhetjük Harry történetét.

A könyv keresetlen és tántoríthatatlan őszinteséggel mutatja be az önvizsgálat és a küzdelmes megértés fájdalmas folyamatát és jeleníti meg a gyászt is legyőző szeretet örök hatalmát.

Harry sussexi herceg, férj, apa, filantróp, veterán katona, a lelki egészség ügyének szószólója, környezetvédő. Családjával és három kutyájával a kaliforniai Santa Barbarában él.

A Tartalék bevételeiből brit segélyszervezeteket kíván támogatni. Sussex hercege 1,5 millió dollárt adományozott a Sentebale nevű szervezetnek, melyet együtt alapított Seeiso herceggel, édesanyáik örökségének megfelelően, és amely HIV-fertőzött gyermekeket és fiatalokat támogat Lesothóban és Botswanában. Harry herceg a WellChild nevű non-profit szervezetet is támogatja, 300 ezer brit fonttal, melynek tizenöt éve királyi patrónusa. A WellChild komoly orvosi kezelést igénylő gyerekeknek és fiataloknak nyújt támogatást, hogy ne kórházban, hanem otthon gyógyulhassanak, amennyiben lehetséges.