Home Megjelenésre várva Hamarosan megjelenik: Noah Hawley – Zuhanás előtt

Hamarosan megjelenik: Noah Hawley – Zuhanás előtt

Nagy sikerrel fut az amerikai tévéken a Fargo című tévésorozat, amiben olyan sztárok szerepelnek, mint Kirsten Dunst. A szériát jegyző Emmy és Golden Globe-díjas Noah Hawley regényíróként is nagy sikereket ért el.

Zuhanas.indd

Az ötödik kiadott műve, a Zuhanás előtt a XXI. Század Kiadó jóvoltából Magyarországon is megjelenik 2016 októberében. A műről a New York Times is elismerősen nyilatkozott:

Noah Hawley igazán tudja, hogy kell fenntartani az olvasók figyelmét! A Zuhanás előtt egy izgalmas utazás, egy jól olvasható, komplex regény. Feltárja az emberi természet szeszélyeit, a hírnév sötét oldalát, a természet művészetét és a remény erejét.

Jó hírként pedig közlöm, hogy A Zuhanás előtt filmjogai már elkeltek, így akár film is készülhet belőle a Sony Pictures jóvoltából. Alább a könyvtrailer is megtekinthető!

* Kíváncsi lettél? Rendeld elő -20% kedvezménnyel! *

Íme, a magyar fülszöveg: Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Martha’s Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal.

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki?