Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kék üzenetek címmel jön Penelope Ward és Vi Keeland új Rubin Pöttyöse

Újabb Vi Keeland és Penelope Ward kötettel erősít a Könyvmolyképző Kiadó. Ezúttal a Hate Notes: Kék üzenetek érkezik a szerzőpárostól, ami Amerikában 2018-ban jelent meg, azóta goodreadsen majdnem 60 ezren csillagozták, és a maximális 5-ből 4.14-es értékelési rátát szereztek. Ami kifejezetten jónak számít.

Ha szereted a második esély sztorikat, gyanítom a Kék üzenetek is kedvenc lehet! Alább megnézheted az eredeti borítót és a magyar fülszöveget.

Vi Keeland & Penelope Ward: Hate Notes – Kék üzenetek

*Egy rendkívüli szerelmi történet összetört szívekről és a második esélyekről a New York Times bestseller-szerzőitől, Vi Keelandtől és Penelope Wardtól…

Minden egy esküvői ruhába varrt titokzatos kék üzenettel kezdődött.

Valami kék.

A sosem viselt menyasszonyi ruhámat mentem eladni egy használtruha-boltba. Ekkor találtam meg egy másik menyasszony „valami régijét”.

Egy lélegzetelállító, tollas, egyedi tervezésű ruha bélésébe volt tűzve a legszebb üzenetet, amit valaha olvastam: Köszönöm, hogy valóra váltottad minden álmom.

A kék levelezőpapíron dombornyomással a Reed Eastwood név szerepelt, aki egyértelműen a földkerekség legromantikusabb férfija volt. És mint kiderítettem, a legvonzóbb is. Bárcsak itt véget értek volna az igaz szerelemmel kapcsolatos képzelgéseim! Mert azóta megtudtam egyet s mást Mr. Romantikáról.

Arrogáns, cinikus és lekezelő. Én aztán tudom! A sors fintorának köszönhetően ráadásul még az új főnököm is. De ez nem fog megakadályozni abban, hogy kiderítsem, mi az utolsó szerelmes levelének a története. Annak a szerelmes levélnek, aminek nem a boldogan éltek, amíg meg nem haltak lett a vége.

Az a történet azonban semmi ahhoz képest, ami köztünk van kibontakozóban. Egyre forróbb, csábítóbb és meglepőbb, mint bármi, amit el tudtam volna képzelni.

Valami új.

De fogalmam sincs, hogyan fog végződni…

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)