Home Hírek Kék üzenetek címmel jön Penelope Ward és Vi Keeland új Rubin Pöttyöse

Kék üzenetek címmel jön Penelope Ward és Vi Keeland új Rubin Pöttyöse

Újabb Vi Keeland és Penelope Ward kötettel erősít a Könyvmolyképző Kiadó. Ezúttal a Hate Notes: Kék üzenetek érkezik a szerzőpárostól, ami Amerikában 2018-ban jelent meg, azóta goodreadsen majdnem 60 ezren csillagozták, és a maximális 5-ből 4.14-es értékelési rátát szereztek. Ami kifejezetten jónak számít.

Ha szereted a második esély sztorikat, gyanítom a Kék üzenetek is kedvenc lehet! Alább megnézheted az eredeti borítót és a magyar fülszöveget.

Vi Keeland & Penelope Ward: Hate Notes – Kék üzenetek

*Egy rendkívüli szerelmi történet összetört szívekről és a második esélyekről a New York Times bestseller-szerzőitől, Vi Keelandtől és Penelope Wardtól…

Minden egy esküvői ruhába varrt titokzatos kék üzenettel kezdődött.

Valami kék.

A sosem viselt menyasszonyi ruhámat mentem eladni egy használtruha-boltba. Ekkor találtam meg egy másik menyasszony „valami régijét”.

Egy lélegzetelállító, tollas, egyedi tervezésű ruha bélésébe volt tűzve a legszebb üzenetet, amit valaha olvastam: Köszönöm, hogy valóra váltottad minden álmom.

A kék levelezőpapíron dombornyomással a Reed Eastwood név szerepelt, aki egyértelműen a földkerekség legromantikusabb férfija volt. És mint kiderítettem, a legvonzóbb is. Bárcsak itt véget értek volna az igaz szerelemmel kapcsolatos képzelgéseim! Mert azóta megtudtam egyet s mást Mr. Romantikáról.

Arrogáns, cinikus és lekezelő. Én aztán tudom! A sors fintorának köszönhetően ráadásul még az új főnököm is. De ez nem fog megakadályozni abban, hogy kiderítsem, mi az utolsó szerelmes levelének a története. Annak a szerelmes levélnek, aminek nem a boldogan éltek, amíg meg nem haltak lett a vége.

Az a történet azonban semmi ahhoz képest, ami köztünk van kibontakozóban. Egyre forróbb, csábítóbb és meglepőbb, mint bármi, amit el tudtam volna képzelni.

Valami új.

De fogalmam sincs, hogyan fog végződni…

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)