Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott az új Rubin Pöttyös, A csókod ára!

2021 júniusában érkezik végre magyarul az első Linda Kage kötet, A csókod ára, amiben a hősnő egy escort-srácba szeret bele az egyetemen.

A magyar borító maradt az eredeti, ami nekem nem nagy szerelem, de nem is mondanám rossznak. Alább megnézhetitek a fülszöveggel együtt, a könyvet pedig hamarosan elolvasom én is. Kíváncsi vagyok!

Linda Kage – Price of a Kiss – A csókod ára (Tiltott férfiak 1.)

Mondhat bármit az unokatesóm, nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője.

Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy…

Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal. Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között… berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam… ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő.

A pasi selyemfiú.
Egek, én aztán tudok választani!
Magával ragadó történet egy különös párossal.