Home Hírek Hús és tűz királysága: Magyar fülszöveget kapott a Vérből és hamuból folytatása

Hús és tűz királysága: Magyar fülszöveget kapott a Vérből és hamuból folytatása

Nemrég magyarul is megjelent a TikTokon is hatalmas sikert arató Vérből és hamuból, amit én is nagy élvezettel olvastam el, itt írtam is róla értékelést.

A Könyvmolyképző Kiadó még az idén elhozza a folytatást, ami a Hús és tűz királysága címet viseli, és már a magyar fülszöveg első változatát is megkaptuk a kiadótól. Gyanítom nem csak az én kívánságlistámra repült fel a kötet!

Jennifer L. Armentrout – Hús és tűz királysága (Vér és hamu 2.)

*A New York Times bestseller szerző, Jennifer L. Armentrout új regénnyel jelentkezik a Vér és Hamu sorozatból…

Erősebb a szerelem a bosszúnál?

Egy árulás…

Minden, amiben Poppy valaha hitt, hazugság, beleértve a férfit is, akibe beleszeretett. Odavetették azok közé, akik egy rettenetes királyság jelképeként tekintenek rá, és nem igazán tudja, ki is ő valójában a Szűz fátyla nélkül. Azt viszont tudja, hogy semmi nem jelent rá akkora veszélyt, mint ő. A Sötét Szerzet. Atlantia királyfija. Aki azt akarja, hogy Poppy küzdjön ellene, és ez egy olyan parancs, aminek ezer örömmel engedelmeskedik. Lehet, hogy elrabolta, de sosem lesz az övé.

Egy döntés…

Casteel Da’Neert számos néven ismerik, és számos arca van. A hazugságai ugyanolyan megnyerőek, mint az érintése. Az igazságai pedig olyan érzékiek, mint a harapása. Poppynak több esze van annál, hogy bízzon benne. Casteelnek épen és egészségesen van rá szüksége, hogy elérje a célját. Azonban Poppy csak rajta keresztül kaphatja meg, amit akar – hogy megtalálja a bátyját, Iant, és a saját szemével lássa, hogy lélektelen Felemelkedett vált-e belőle. Megvannak a maga kockázatai annak, hogy együttműködik Casteellel, és nem ellene dolgozik. A királyfi mégis minden lélegzetvételével kísérti őt, és azt nyújtja, amire a lány mindig is vágyott. Casteelnek tervei vannak vele. Olyan tervek, amelyek elképzelhetetlen gyönyörnek és mérhetetlen fájdalomnak tehetik ki őt. Olyan tervek, amelyek arra kényszerítik, hogy utánajárjon annak, amit eddig tudott saját magáról – és róla. Tervek, amelyek váratlan módon köthetik össze az életüket, amire a királyság sem áll készen. És Poppy túlságosan felelőtlen, túlságosan kiéhezett ahhoz, hogy ellenálljon a kísértésnek. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Jennifer L. Armentrout – From Blood and Ash: Vérből és hamuból