Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szegény, mélyabús lélek: Regényben ismerhetjük meg Ursula történetét

Folytatódik Serena Valentino sorozata, amiben Disney főgonoszok eredettörténetét ismerhetjük meg. A soron következő darab a Szegény, mélabús lélek 2021. november 04-én jelenik meg.

A kötetben A kis hableány gonoszát, Ursulát ismerhetjük meg közelebbről, és így kiderülhet, miért is volt olyan gonosz. Íme a borító és a fülszöveg!

Serena Valentino – Szegény, mélabús lélek

Sokan ismerik a tengeri királylány, Ariel históriáját, amelyben a főhős elveszíti, majd megtalálja a saját hangját.

E történetet már sokan, sokféleképpen elmesélték. Ám a sellőlány mindegyik változatban többre vágyik, mint amit a saját világa adhat neki, édesapja pedig arra kényszerítené, hogy víz alatti birodalmának rabjaként élje az életét. Ariel lázadása során előbb a hangja, majd kis híján a lelke is odavész, ám végül győzedelmeskedik a jó, a kis hableány pedig büszkén vállalja a változást.

Ez azonban csak a történet egyik fele. Mi a helyzet Ariel ősellenségével; Ursulával, a tengeri boszorkánnyal? Vajon hogy lett belőle ilyen megvetett, gonosz, gyűlölködő teremtmény? Többen próbáltak már ennek a végére járni.

E könyv is elmesél egy lehetőséget, hogy mi történhetett a tenger boszorkányával, s hogy vált belőle végül egy kitaszított, szegény, mélabús lélek. SERENA VALENTINO nagy sikerű képregényalbumaiban és illusztrált történeteiben már hosszú évek óta sikerrel ötvözi az ősi mítoszokat a fortélyos hősökkel.

A Szegény, mélabús lélek méltó befejezése legújabb trilógiájának, melynek első része a Ki a legszebb, folytatása pedig a Herceg vagy szörnyeteg.