Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Adok-kapok: Íme 10 idézet Vi Keeland és Penelope Ward új könyvéhez

A Könyvmolyképző Kiadónál június 28-tól kapható Vi Keeland és Penelope Ward legújabb közös kötete, a Hate Notes – Adok kapok. Hoztam is jó pár idézetet a könyvhöz, abban bízva, hogy megjön a kedved az elolvasásához. Íme!

* Elolvasnád? Rendeld elő a kiadótól kedvezményesen! *

#1

„„– Tudod, mi történik, amikor az emberek megnyílnak egymás előtt?
Reed nem válaszolt, úgyhogy inkább megmutattam. Összeszorítottam a kezeimet, mintha egy labdát tartanék közöttük.
– Ez egy olyan ember, aki kizárt másokat. Senki sem tud bejutni. Viszont ki sem tud jutni semmi. – Kinyitottam a kezeimet, és egymás mellett tartottam őket, mintha arra várnék, hogy valaki beletegyen valamit. – Látod? Ilyen, ha nyitott… lehet, hogy valakit be kell engedned, akire nem számítottál, de… akik bent ragadtak, azok így távozni tudnak.””

#2

„Azt ugye, tudod, ha valaki igazán szeret téged, akkor inkább választaná a bármennyi időt, mint a semennyit? Amikor szeretsz valakit, még ha gondoskodni is kell róla, amikor nem tud magáról, az megtiszteltetés, nem béklyó.”

#3

„Minden okkal történik, Charlotte. Használd ki ezt az időt arra, hogy végiggondold az életed, és hogy mit akarsz kezdeni vele. Én ezt tettem. Valódi boldogságot kizárólag magadban találhatsz, nem egy másik emberben, függetlenül attól, hogy mennyire fontos számodra. Tedd magad boldoggá, és a többi magától fog jönni. Ígérem.
Irisnak teljesen igaza volt. Annyira elfoglalt, hogy szörnyen érezzem és sajnáljam magam, hogy megfeledkeztem arról, vannak dolgok, amiket nagyon szeretek, és boldoggá tesznek. A saját dolgaim.”

#4

„Ő nem ismerte volna fel, hogy a csillogó páncélú lovagja egy alufóliába csomagolt seggfej, amíg az át nem veri.
Az emberek nem tökéletesek, és néha mérlegre kell tennünk az egy rosszat, amit tettek, az összes jóval, amit eddig csináltak.”

#5

„– Veled is ugyanezt fogja tenni. – Mutogattam a képernyőre. – Tudod, miért? Mert aki egyszer megcsalt, örökké csaló marad.”

* Elolvasnád? Rendeld elő a kiadótól kedvezményesen! *

A képen a spanyol borító látható

#6

„Ki kell találnod, hogyan szeresd azt az életed, amid most van, amíg azon az életen dolgozol, amit szeretnél.”

#7

„Azt mondják, a szerelem vak, de úgy tűnt, az én esetemben süket, hülye és vak is.”

#8

„És drágám, New York Cityben élünk. Két dolog van, ami után nem kell futnunk: a metró és a férfiak. Mert mindig lesz egy következő, aki közvetlenül az első után kész minket felvenni.”

#9

„Charlotte azt hitte, tudja, mi számára a legjobb. Fiatal volt, vidám és naiv. A velem kapcsolatos helyzet nem volt annyira egyszerű, mint amivé ő tette. Azt mondta, hogy inkább lenne korlátozott időt valakivel, mint semennyit. Ezt a döntést nem tudta meghozni egymaga. Könnyű valamit úgy mondani, amikor mindenki egészséges.”

#10

„Egy doboz fánkkal és két kávéval ballagott be az irodámba, mert a sürgető ügyek szemlátomást fánkot igényeltek.”