Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott az új Colleen Hoover könyv, a Reminders of Him

A Könyvfesztiválra érkezik magyarul Colleen Hoover legújabb regénye, a Reminders of Him – Emlékek róla. Alig várom, hogy olvassam, és tudom, sokan érzünk még így. Az álomszép magyar borítót már meg is kaptuk, nézzétek csak!

Colleen Hoover: Reminders of Him – Emlékek róla

*Kenna Rowan öt évet töltött börtönben egy végzetes kimenetelű hiba miatt, és most visszatér a városba, ahol az élete félresiklott, abban a reményben, hogy találkozhat négyéves lányával. De a hidakat, amiket Kenna felégetett maga mögött, lehetetlen újjáépíteni. Lánya életének fontos szereplői mind távol akarják tartani a gyerekétől, bármennyire keményen dolgozik is azon, hogy bizonyítson.

Az egyetlen, aki nem zárta be előtte az ajtaját Ledger Ward, a helyi kocsma tulajdonosa, aki szinte az utolsó reménye, hogy kapcsolódhat a lányához. Ha azonban bárki is rájön, hogy Ledger lassan Kenna életének fontos részévé válik, mindketten elveszíthetik a számukra legfontosabbak bizalmát.

A nehézségek ellenére Ledger és Kenna között kialakul valami, és ahogy az érzéseik egymás iránt erősödnek, úgy nő a kockázat is. Kennának módot kell találnia arra, hogy vezekeljen a múlt hibáiért, hogy a reményre és a gyógyulásra alapozva új jövőt építhessen. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)