Home Cover Reveal Magyar filmes borítót kapott A Szentjánosbogár lányok

Magyar filmes borítót kapott A Szentjánosbogár lányok

A Netflixen hatalmas siker volt A Szentjánosbogár lányok sorozat, érkezik is a második évad. A könyv pár éve itthon is megjelent, az első kiadás már elfogyott, így hamarosan filmes borítóval nyomja után a Könyvmolyképző. Napokon belül elő is lehet majd rendelni.

Íme a borító, az eredeti filmeshez képest van egy kis változás, például a betűtípust illetően. Szerintem szép lett, igaz, én csípem a filmes borítókat. A lényeg viszont, hogy újra kapható lesz a könyv, tudom, hogy erre már sokan vártatok.

Kristin Hannah – Szentjánosbogár lányok

Nagyhatású új könyv szeretetről és veszteségről, és a barátság csodájáról…

1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa rejtély és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére „TullyésKate”-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.

Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár lányok két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.