Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Superman: Jön magyarul az újabb DC Legendák kötet

A Macskanő, Batman és a Wonder Woman után érkezik magyarul a negyedik DC Legendák kötet is, amit az itthon kevésbé ismert Matt de la Pena jegyez. A megjelenés idén nyáron várható a Könyvmolyképző Kiadónál.

Itt is egy sosem látott történetet olvashatuk Clark Kentről, a helyszín Smallville, és Lana Lang is az egyik főhős. Régi Smallville-rajongóként nagy öröm ez a kötet, kíváncsian várom, hogy milyen lesz.

Matt de la Pena – Superman

*Clark Kent világéletében gyorsabb, erősebb – jobb – volt mindenkinél. De nem dicsekvésre nevelték, és bajba kerülne, ha felhívná magára a figyelmet. Ráadásul nem érdemelte ki a képességeit… egyelőre.

De minden erőnek megvan az ára.

Ahogy telik az idő, egyre nehezebb kordában tartani a tettvágyát. Clark egy lány sírását követve megismerkedik Gloria Alvarezzel, és felfedezi Smallville sötét titkát. Kiderül, hogy nem csak Clark titkolózik

A legjobb barátja, Lana Lang segítségével elhatározza, hogy fényt derít az igazságra. Miféle gonoszság rejtőzhet a kisvárosa felszíne alatt? És milyen árral kell számolnia Clarknak, ha kilép az árnyékból?

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)